Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikeresen be égtetek az elsö együtlétnél? :O
Figyelt kérdés
Az történt , hogy ... őőő az elsö együt létnél az még hagyán ,hogy hamar elélveztem ... :( (kb 1 perc) de még le is lankatam :( nem tudom mi volt velem talán nagyon izgultam és azért elötte sosem történt ilyen pl masztinál stb ott bírtam 15-20 percig de ... Ő ugy tett mint ha nem zavarta volna de szerintem zavarta mert ő már nem volt szüz és nekem ez a helyzet nagyon ciki :( de azt mondta semmi baj másal is megtörténhet nah ezek után már nem merek vele szexelni ... végülis hogy elélveztem 1 perc alatt pihentünk 10 percet és újra probálkoztunk akkor ugy érzetem nem elég kemény a farkam... és szerintem ezt ő is megérezte nah mind1 utána újra belekeztünk és nekem megen lett orgazmusom 15 perc mulva de neki megint nem -.- itt hagytam abba és elmentem haza ... :( ő azt mondta 2.jobb lesz szerintetek is ? :S2011. aug. 4. 19:36
1/9 anonim 

válasza:

lam ez pont forditva volt első együtt létnél birtam a legtovább
2/9 anonim 

válasza:

túl ideges voltál.előfordul az ilyen.legközelebb csak arra gondolj,hogy milyen jo lesz betenni a.... és ne azon rágódj,hogy huuuu nem fog menni.
3/9 anonim válasza:
100%... Ennél rosszabb úgyse lehet.
4/9 anonim 

válasza:

Nem biztos,lehet,hogy csak a 25. alkalom.Nyugi,remélem kitart melletted.Én is átéltem,aztán azt hittem,hogy gyorstüzelő vagyok,de mára kinőttem.Kell rutin,legyen spontán,ne tervezd meg,hogy mennyire fogod élvezni,az orgazmus gondolatát már előző nap felejtsd el.Rásegíthetsz még azzal is,ha mondjuk hétvégén sexeltek,akkor hétköznap picit fényezed a bohócot minden nap..
5/9 anonim 

válasza:

hidd el, ha azt mondta, semmi baj, majd legközelebb, akkor valóban semmi baj és majd legközelebb. Ezt csak ti férfiak misztifikáljátok túl - ő tudja, hogy előfordul bárkivel, most már te is tudod, nem kell ezen rágódni. Ha legközelebb sem lesz az igazi, hát majd azután. Vagy azután. Egyébként még egyéb lehetőségeid is vannak, ha ki szeretnéd elégíteni, nyugi :)
6/9 anonim 

válasza:

ennél tuti jobb lesz, de én kifejezetten szeretem ha pár perc alatt elmegy a barátom 20L
7/9 anonim válasza:
úgy merő véletlenségből nem Daninak hívnak? :D
amúgy semmi gond tényleg előfordul az ilyesmi, legközelebb ha tudod hogy találkoztok maszturbálj egyet és jobban fogod bírni :) és a lényeg hogy ne görcsölj hogy mi lesz, mert akkor megint ez fog történni..csak élvezd a dolgot :)
8/9 A kérdező kommentje:
értem... köszi szépen :)
2011. aug. 5. 12:52
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!