Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Párotok bírja mindenfé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Párotok bírja mindenféle megszakítások nélkül?

Figyelt kérdés
Kezdő vagyok a szexualitások terén, vagyis Ő az első srác, akivel szexuális életet élek. :) Épp ezért nem tudom, általában ilyenek-e a pasik: barátom pár löket után visszatér lefelé, kényeztetni, közben a szerszámot szorítja(gondolom késlelteti a magömlést) Ez kb. 3x megvan egy együttlét alatt. Nagyon édes, imádom. :) Próbálja minél tovább húzni, hogy én is élvezhessem. Nálatok is így van?Vagy bírja végig egy szusszal a srác? :)
2011. aug. 4. 19:31
 1/10 anonim ***** válasza:

Nálam az 5-4 kb 5-10 percig bírta az együtt létet, egy illetőnek 3 óra után mondtam "menj már el, mert jó, de már meg sem tudok mozdulni a fáradságtól:)".

20L

2011. aug. 4. 19:35
 2/10 anonim válasza:
Végig bírja. Persze ő már igen tapasztalt ilyen téren, 26 éves.
2011. aug. 4. 19:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Első: ezen olyan jót nevettem :):) bár átélni közel sem lehetett ilyen vicces...
2011. aug. 4. 19:36
 4/10 A kérdező kommentje:
Párom 28 éves, elvileg 10-11 csajjal volt eddig. Köszi a válaszokat.
2011. aug. 4. 19:37
 5/10 Szása Petrosevics ***** válasza:
Attól is függ hányadik menet, ha egy hétig nem látátok egymást, akkor akár 10 perc után is elmehet valaki, bár én körül vagyok metélve szóval nálam kicsit más a helyzet, de pár haverom ezt úgy oldja meg hogy 2 illetve 3 menetet nyomnak:)
2011. aug. 4. 19:40
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsónak: Grat Zsidókám! ma' zeto
2011. aug. 4. 19:52
 7/10 anonim ***** válasza:

Az én volta barátom is körül volt metélve, és nem volt zsidó... Csak gyerekkorában fitymaszűkülete volt és így tudták megoldani.

Nála mindig az volt, hogy az elsőnél hamar elment, de másodikat, harmadikat tovább bírta mindig. Olyankor az volt, hogy mindig megállt pár pillanatra, és olyan fejet vágott, mint a ki nagyon koncentrál. :D Aztán folytatta tovább. :D :D

Régi szép idők... :D :D

2011. aug. 4. 21:22
 8/10 Szása Petrosevics ***** válasza:
Jah és én sem vagyok zsidó... Fitymaszűkületem volt, szóval gondolhatod h nem hobbiból metéltettem körül magam...Ennyit a rasszistákról:)
2011. aug. 5. 11:48
 9/10 anonim válasza:

Mi is többször szoktuk csinálni, és amíg vissza nem tér, addig engem kényeztet. :))

18/L

2011. aug. 5. 12:53
 10/10 anonim ***** válasza:

órákig fűrészel mert tapasztalt?

más szülőcsatornáját dugta fűrészelte te meg bekapod utána neki?

késlelteti mert balfék, szegénynek mielőtt megdug előtte nap 3-szor kikéne vernie, és akkor kevésbé lenne érzékeny a gyerek!

24F

2011. aug. 5. 21:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!