Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok még mindig etalonként vonzódnak az ilyen férfiakhoz? (KÉppel)
Most nem a képen szereplőkre gondolok kimondottan ,hanem magára a típusra. Szóval jobban felfigyelnek rá és jobban bejön(és ki megy) az ilyen sötétebb bőr /egzotikusabb külső a lányoknak mint a hazai átlag?

Hm. nekem pl. nincs férfi ideálom, de ami elsőként mindig megfog egy férfinél az a gyönyörű szem....meg mint mások is mondják szem a lélek tükre......Persze az összhatás is fontos....
24L

Érdekes képek. *nevet*. Egyedül Antonio Banderas jön be az ilyen latin pasik közül - jó, vegyetek le a korából úgy tíz évet. :)
De amúgy nem igazán. Nekem mindegy, az első csók egy magas, fehér bőrű, szőkésbarna hajú, zöld szemű sráccal volt, szal nem feltétlen a latinos külső az etalon. De én egy tejfelszőke, világoskék szeművel is simán összejönnék, ha van vmi benne, ami megfog.

Nekem egyik se jön be
Hugh Jackman viszont annál inkább... :P

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!