Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány másik lánnyal/fiúval csókolóztatok az első szex előtt?
Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 19:14
1/41 A kérdező kommentje:
nálam ez a szám 9 :)
2011. aug. 4. 19:15
2/41 anonim 

válasza:

ma 19:15
Gratulálok, ennek a kérdésnek egyébként mi értelme van? Egy év múlva azt teszed fel hány emberrel voltál az ágyban az első óta?
Aztán majd 3 év múlva hányszor voltál már édes hármasban az első gruppen óta.
3/41 anonim 

válasza:

Utolsó válaszolónak teljesen igaza van, miért érdekel ez téged? Felmérést készítessz vagy mi a frász? XD
6/41 anonim 

válasza:

Nulla. Az első az egyetlen. Azóta is.
8/41 A kérdező kommentje:
Százan száz különböző utat járnak be a nemi érés folyamatában, ez sokféleképpen alakulhat. Csak azon tűnődtem, hogy ritka lehet, hogy a szüzességét valaki azzal veszíti el, akinek az első csókját köszönheti, ezért dobtam be a kérdést. Pedig lehet, hogy az lenne szerencsésebb dolog! :) De azért ritkaság. Lényeg, hogy ki-ki úgy érezze magát jól a bőrében, ahogy ez megtörténik vele, szerintem. :)
2011. aug. 4. 19:49
9/41 anonim 

válasza:

Kettő. (Ebből az első ember rossz volt de a másik nagyon jó élmény.)
10/41 anonim 

válasza:

1
utána egy másik fiúval történt az első szex, még mindig vele járok.
L/16
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!