Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A síkosítótól lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Még nem használtunk soha mégis szükségét érezzük néha.
Lehet tőle valami baj vagy allergiás reakció?
Melyik a legjobb fajta?
L/20
2011. aug. 4. 19:11
3/9 anonim 

válasza:

ha allergiás vagy valamire,akkor megnézed,hogy a síkosító tartalmaz-e olyan anyagot.ha elmész nőgyógyászhoz és megkérdezed tőle,hogy milyen síkosítót használj,hogy a hüvelyedben nem tesz-e semmi kárt,nem fog kiröhögni.ha nem mered úgy megvenni a boltban vagy gyógyszertárban,akkor tényleg menj el és beszélj egy nőgyógyásszal.
4/9 anonim 

válasza:

19:19-es vagyok még mindig: csak azért javaslom,mert minden nőnek más mértékben savas a hüvelye(és váladéka).ezért szokott enni olyan,hogy a hüvelyed nem jól reagál a síkosítóra(pl. viszketés,gyulladás...stb)
5/9 anonim 

válasza:

A lényeg, hogy lehetőleg ne legyen illatosított sem pedig ízesített, mert az irritálhatja...
Van ilyen orvosi síkosító, az a legjobb, bár egy picit drága, de legalább tuti, nem lesz tőle semmi bajotok:D
Tehát ilyen mentolosat meg hasonlót semmi képpen sem :D
Itt a link, ez a bio special síkosító
6/9 anonim 

válasza:

ha tényleg jót akarsz,elkerülöd a mentásat:D
7/9 anonim 

válasza:

az első 19:21 -es nem is a 19:19 -es, mert én vagyok a 19:19 -es és még mindig azt javaslom hogy ne edd meg :)
8/9 anonim 

válasza:

Ám bocs, mert lehet hogy ő a második 19:19 -es. (most néztem csak hogy abból is van kettő) (:
9/9 anonim 

válasza:

Nyugi nem lesz tőle semmi bajod, nekem pl. Durexem van, ha estleg a szükség úgy hozza, szerintem az a egyik legjobb.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!