Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A síkosítótól lehet valami bajom?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A síkosítótól lehet valami bajom?

Figyelt kérdés

Még nem használtunk soha mégis szükségét érezzük néha.

Lehet tőle valami baj vagy allergiás reakció?

Melyik a legjobb fajta?

L/20

2011. aug. 4. 19:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Áááá csak terhes vagy =/
2011. aug. 4. 19:14
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet nem kéne megenni :D
2011. aug. 4. 19:19
 3/9 anonim ***** válasza:
ha allergiás vagy valamire,akkor megnézed,hogy a síkosító tartalmaz-e olyan anyagot.ha elmész nőgyógyászhoz és megkérdezed tőle,hogy milyen síkosítót használj,hogy a hüvelyedben nem tesz-e semmi kárt,nem fog kiröhögni.ha nem mered úgy megvenni a boltban vagy gyógyszertárban,akkor tényleg menj el és beszélj egy nőgyógyásszal.
2011. aug. 4. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:
19:19-es vagyok még mindig: csak azért javaslom,mert minden nőnek más mértékben savas a hüvelye(és váladéka).ezért szokott enni olyan,hogy a hüvelyed nem jól reagál a síkosítóra(pl. viszketés,gyulladás...stb)
2011. aug. 4. 19:21
 5/9 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy lehetőleg ne legyen illatosított sem pedig ízesített, mert az irritálhatja...

Van ilyen orvosi síkosító, az a legjobb, bár egy picit drága, de legalább tuti, nem lesz tőle semmi bajotok:D

Tehát ilyen mentolosat meg hasonlót semmi képpen sem :D

Itt a link, ez a bio special síkosító

[link]

2011. aug. 4. 19:21
 6/9 anonim ***** válasza:
ha tényleg jót akarsz,elkerülöd a mentásat:D
2011. aug. 4. 19:25
 7/9 anonim ***** válasza:
az első 19:21 -es nem is a 19:19 -es, mert én vagyok a 19:19 -es és még mindig azt javaslom hogy ne edd meg :)
2011. aug. 4. 19:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Ám bocs, mert lehet hogy ő a második 19:19 -es. (most néztem csak hogy abból is van kettő) (:
2011. aug. 4. 19:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Nyugi nem lesz tőle semmi bajod, nekem pl. Durexem van, ha estleg a szükség úgy hozza, szerintem az a egyik legjobb.
2011. aug. 4. 19:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!