Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hülye vagy a bnőm? Miért zavarja őt ez szex
közben vagy akármikor?
2011. aug. 4. 18:37
Szerintem egyikőtök sem hülye, neki pedig egyszerűen csak önbizalomhiánya van, de ha még tovább mondod neki, hogy téged nem zavar, akkor egy idő után hidd el, leszokik erről a "fóbiájáról". Csak idő kérdése.Légy vele türelmes.
Nekem 24 évesen lettek csíkjaim a hasamon, fenekemen és combomon,de csak első alkalomkor zavart, de a párom megnyugtatott és elsőre elhittem neki, hogy nem zavarja és a mostani páromat sem zavarja, de nála már elsőre engem sem zavart mert még érettebb voltam. 29N
2011. aug. 4. 18:40
"mikor valaki nő vagy egy kicsit felszed,akkor a bőre nem elég rugalmas és csíkos lesz a bőre"
Hát én már fogytam is, hiztam is 10 kilókat, 35 éves nő vagyok, es soha nem lattam ilyet. Amit meg mondanak itt, a stria, az meg nem tapintható, csak látszik... amugy nekem olyan se lett soha... komolyan nem értem...
2011. aug. 4. 18:42
2011. aug. 4. 18:44
Amugy azert zavarja, mert az ő szeméhez közelebb van, meg a nők agya amugy is ugy torzit, hogy koverebbnek, csunyabbnak latjak magukat., es erre ratesz a media, meg hoyg egymast hergelik avval, hogy juj, micsoda mekkora szeoseghiba ez meg az, es kulon iparagak vannak azon szepseghibak eltuntetesere, amiket ferfiszem eszre sem vesz. LEgyen felhomaly, es csinalj ugy, mintha csodalkoznal, mintha nem is latnad, amirol beszel.
2011. aug. 4. 18:46
Kedves 35 éves nő, akkor szerencsés alkat vagy, mert rajtam +10-nél már elkezdődött, +21-nél tetőzött, és mivel leadtam mind a 21-et azóta, ezért még erősebben látszanak a csíkjaim, bár engem nem zavar, mert terhesség miatt alakult ki ilyen csúnyán annó, így nincs miért szégyelljem magam. És hidd el érezni lehet a "recésséget" simogatás közben a tenyérrel a mélyebbeknél. Általában a fenéken és a hason alakulnak ki mélyebbek, a combokon pedig csak látványra csúnyák, de tapintásra nem érezni őket.
2011. aug. 4. 18:49
Az stria,és igen is érződik,ott elég kemény majdnem olyan mint egy heg,olyan tapintása van még az elején. Később ez kifehéredik és alig fog látszódni,de el nem fog tűnni soha. Annyit tehetsz,hogy folyamatosan mondod neki,hogy neked így tetszik,légy vele türelmes,ne lássa rajtad,hogy idegesít téged. Bókolj neki folyamatosan. Egyébként a stria hirtelen hízás,fogyás,növéstől jön elő sajnos.Nagyon sok nő küzd ezzel a problémával. Magyarázd el neki,hogy ez idővel alig fog látszódni.:)
2011. aug. 4. 18:53
18/21 A kérdező kommentje:
kösz,hogy ennyien válaszoltatok.próbálom nyugtatgatni meg dícsérni,de attól tartok,hogy elege lesz attól,hogy mindig dícsérgetem.remélem megoldódik és nem lesz ilyen kis buta:)
Hát így van,próbáld neki azért építgetni az önbizalmát,és mond el neki,hogy nicns benne hiba,számodra ő a tökéletes!
2011. aug. 4. 19:03
18:49
Koszi a felvilagositast. Lehet, alkati dolog, mert anyu 30 kiloval tobb nalam es neki sincs (van viszont seprűvénánk), de talan a mozgekonysag is szamit.
De azert 20 ev koruli lanyon nem fura 1-2 kilo ingadozasnal?
2011. aug. 4. 19:30