Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Most ebbol baj lessz? (...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ebbol baj lessz? ( bovebben lent)

Figyelt kérdés
Szoval a helyzet a kovetkezo. Szeretkeztunk a parommal, gumit hasznaltunk, en voltam felul(lany), minden szep es jo volt. Igen am, de amiutan o is elelvezett es en leszalltam rola, akkor vettuk eszre hogy valami nincs rendben, hiszen a gumi ures volt az ondo meg kifolyt felole. Mivel meg egyikunk sem almodozik babarol, gyorsan elszaladtunk egy gyogyszertarig es vettunk Postinor 2 esemeny utani tabit. Az aktus utan ugy kb 1 orara ra be is vettem az elso tabit majd ahogy az elo van irva ra 12 orara a masodikat is. Azota eltelt masfel het, es egy rettenetesen kinzo mellfeszulesen kivul semmi mas tunet nem jelentkezett. Nem volt verzes semmi es kezdek aggodni hogy talan nem hasznalt a Postinor. Lehetseges ez? Amit meg meg kell emliteni hogy ez a "baleset" a menzeszem utan 12ik napon tortent. Szerintetek mennyi az eselye hogy terhes legyek? Koszonom elore is a valaszokat.
2011. aug. 4. 13:17
 1/10 anonim ***** válasza:

A pasid el se ment,csak szégyenli neked bevallani..

ha akarnám se tudnám "kifolyatni" a már gumiban lévő cuccot.

2011. aug. 4. 13:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem 7% az esélye, hogy terhes vagy. De nem vagy az.
2011. aug. 4. 13:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Az esemény utáni tabletta egy hatalmas hormonadagot tartalmaz.Olyan mintha bevennél vagy 3 doboz fogamzásgátló tablettát.Nagyon káros a szervezetre és mivel hormonális zavarokat okoz különböző tünetei,mellékhatásai vannak.Károsítja a vesét stb.A mellfeszülés érzése is ettől lehet.Ez egy mellékhatása a szernek.
2011. aug. 4. 13:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Tuti nem vagy terhes.
2011. aug. 4. 13:59
 5/10 A kérdező kommentje:
De elment mivel en is lattam ahogy ki volt folyva (igaz en sem ertem hogyan tortenhetett :-?? megneztuk es a gumi nem volt lyukas) es pont ezert , a biztonsag kedveert vettunk 72 oras tabit.
2011. aug. 4. 14:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Előbb a terhességi teszt, aztán a vészmadárkodás.
2011. aug. 6. 16:39
 7/10 anonim ***** válasza:
ebből nem baj lesz hanem baba
2011. aug. 9. 15:55
 8/10 anonim ***** válasza:
Hogy fogjátok hívni a baucit?:D
2011. aug. 9. 16:06
 9/10 anonim ***** válasza:
lehet hogy a párod nem ment el és nem akart elöted beégni ezért azt mondta hogy elment xD mert még nekem 1x sem folyt még ki de amugy kicsi az esélye föleg hogy vettél be tabletát
2011. aug. 9. 18:22
 10/10 anonim ***** válasza:
legközelebb vegyen kisebb óvszert :)
2011. aug. 9. 19:53

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!