Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Viszkető érzést éreztem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Wikykeee888 kérdése:

Viszkető érzést éreztem a hüvelyemnél. Ez elmúlt. Viszont most olyan túrós váladékot véltem tapasztalni a vaginámba. Ez gombás fertőzés? Elősször elég ha kipróbálom a canesten kombit ls ha nem mulik el akkor elég a doki?

Figyelt kérdés
Elősször feküdtem le a barátommal.Semmi gond se volt.Védekeztünk.Nem is fájt.Az óvszer nem lyukadt ki.Minden rendben volt.A sex után pár nappal egy kis viszkető érzést éreztem a hüvelyemnél.A viszketés elmúlt.Viszont most oylan hogy is mondjam túrós folyást látok a vaginámba.(lehet hülyén hangzik de tükörrel megnéztem).
2011. aug. 4. 13:01
 1/8 anonim ***** válasza:
a viszketés és ilyesmi szerintem attól van, hogy regenerálódsz. a folyás nem hiszem hogy gombás tünet, de menj orvoshoz minél előbb.
2011. aug. 4. 13:04
 2/8 anonim ***** válasza:
a túrós folyadék (ha valóban az) nem odavaló. menj dokihoz, ne magad kezeld!
2011. aug. 4. 13:10
 3/8 napietus ***** válasza:
a viszketés még lehetett volna az irritációtól is, de ez a túrós váladék kóros tünet, menj orvoshoz. ne öndiagnosztizálj-öngyógyíts, mert az olyan lesz, mint mikor apám próbál autót szerelni. 10 eFt-os hibából percek alatt százezreset csinál :D
2011. aug. 4. 13:13
 4/8 anonim ***** válasza:
Mindenféleképpen menj orvoshoz,mert csak ő tudja megmondani mi bajod van, nekem pl.hasonló volt az óvszertől,vagyis allergia,de csak évekkel késöbb, elötte bírtam,de egyszer csak kijött rajtam.AMúgy ne várj vele sokat mert minél később kezded el a kezelést annál veszélyesebb és feljebb is terjedhet a fertőzés ha az.Nekem a dokim annó a viszketésre és a kipirosodásra fenisztil gélt ajánlott és mellé kaptam hüvelykúpot.
2011. aug. 4. 13:35
 5/8 anonim válasza:
hüvelygomba...
2011. aug. 4. 13:40
 6/8 anonim ***** válasza:
sztem óvszer sikosítójára vagy allergiás...
2011. aug. 4. 13:44
 7/8 anonim válasza:
Lehet gombás és bakteriális fertőzésed is. A túrós váladék általában a hüvelygomba tünete, de ezt csak egy ORVOS tudja megmondani. Minél előbb keress fel egy orvost, ha nem akarod, hogy visszatérő hüvelyfertőzésed legyen.
2011. aug. 4. 17:51
 8/8 anonim ***** válasza:

Elképzelhető, hogy elszaporodtak a laktóz bacilusok, mivel kaptak táptalajt.

Ha erről van szó, akkor akár normális is lehet.

De inkább én is felkeresnék egy szakembert.

2012. aug. 18. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!