Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a barátomat, de mért nem kívánom?
Szia!
Én is így vagyok dettó...4 éve vagyunk együtt, imádom meghalnék érte és Ő is viszont. Nagy a szerelem de az intim életünk elég ratyi...Először én is aggódtam hogy mi lesz, hogy megelégeli és elhagy stb...Aztán itt kérdeztem én is és kivételesen kaptam egy normális választ! Tegyem rendbe magam "bent" (lelkileg) Azt írta a válaszoló hogy lehet hogy túl stresszes vagyok stb ez is okozhatja hogy nem kívánom.
Magamba néztem, és rájöttem hogy igaza van! Igaz hogy csak 21 vagyok de elég sok magánéleti problémám van/volt. (család, iskola, pénz stb) Olyannyira hogy az egészégemre is ráment.... Ezt elmondtam a páromnak és megértett és megnyugtatott hogy nincs mitől félnem, emiatt nem fog elhagyni. Azóta támogat hogy minden rendben legyen velem, mármint meghalgat, segít ha kell stb. Azóta kicsit változtak a dolgok olyan téren pozitív irányban.
Gondold át hogy milyen problémáid vannak lehet hogy ez lesz az oka.
L21
Még én is írok...
...csak hogy osszam az első válaszoló véleményét.
Lehet, hogy kor szerint akár szexelhetnél is, de ahhoz, hogy számodra élvezhető legyen a szex, minimum kívánni kéne a srácot és vele a szexet, másképp nem fogsz megfelelően nedvesedni, ezért kétlem, hogy komolyabb sikerélmény vagy egyáltalán valamilyen örömérzeted legyen. Neki sem lesz jó az az aktus, ami így jön létre, utána mindketten elég ramatyul éreznétek magatokat.
Szerintem mi egyszerűbben látjuk a dolgokat, mert mögöttünk van pár év tapasztalat és többnyire hibáztunk párat és tanultunk belőlük, ezért írjuk, hogy ez mégsem szerelem. A szerelem ugyanis a szex kívánását is magában foglalja; tehát kettőtök kapcsolata lehet hogy jó, de mással kéne jellemezni a szerelmen kívül.
Sok ilyen házasság van, egyébiránt még működőképesek is, de ezeknek is a nagyobb része olyan, hogy az asszony háta mögött bizony eljár a férje mellékútra azért, mert ő meg kívánja a szexet.
"már nem vagyok szűz, és tényleg nagyon szeretem, de még nem kívánom annyira..."
Ez csak azt jelentheti,hogy nagyon rossz volt neked az első..
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!