Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 2 napja elkezdett picit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Marissa18 kérdése:

2 napja elkezdett picit viszketni a hüvelyemnél, a szeméremajkam. A viszketés már elmúlt viszont most olyan hogy is mondjam túró szerű váladékot veszek észre a hüvelyen belül. Mitől lehet ez? Normális válaszokat légyszi.

Figyelt kérdés
Múlt héten feküdtem le elősször abarátommal. Semmi probléma nem volt. Nem fájt,védekeztünk.
2011. aug. 4. 11:41
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Elkaptál valamit a lovagodtól. Gratula a jó választásért.
2011. aug. 4. 11:42
 2/11 anonim ***** válasza:
Tisztálkodási szokásod? Amúgy majd mindjárt kapod a szép válaszokat....
2011. aug. 4. 11:42
 3/11 anonim ***** válasza:
menj el egy nőgyógyászhoz
2011. aug. 4. 11:46
 4/11 anonim ***** válasza:

Utolsó volnék, gombás fertőzés? A panaszok közül a hirtelen jelentkező viszketés a leggyakoribb és a legjellegzetesebb. Megváltozhat a hüvelyváladék mennyisége és minősége is. Általában sűrű, fehér, túrós vagy aludttejhez hasonló hüvelyváladék jelentkezik időnként vagy rendszeresen, melynek alig van szaga.

Ezt olvastam nemrég

itt: [link]

2011. aug. 4. 11:46
 5/11 anonim válasza:

Valószínűleg elkaptál valamilyen gombás fertőzést.

Vegyél Canesten combi-t az vény nélkűl kiválthatod,az jó arra,de ha mégsem múlik ettől sem akkor irány a doki.

2011. aug. 4. 11:47
 6/11 anonim ***** válasza:

YEP!

gomba -> doki -> gyógyszer

párodat is kezelni kell, különben ping pong...

2011. aug. 4. 11:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Megmarad, magától nem gyógyul, gyógyszer kell, de ahhoz, hogy megtudd, melyik szer a jó, kell egy doki. Valamit elkaptál. Gratula! L27
2011. aug. 4. 12:01
 8/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ez hüvelygomba,ami nekem volt már. Javaslom írja fel az orvosod a pimafucort kenőcsöt,Canesten külsőleges oldatot,néha átmoshatod kamilla teával, s használj pamut bugyit. nekem ezek váltak be.

2011. aug. 4. 12:53
 9/11 anonim ***** válasza:

Gratulálgattok a lánynak, mintha ezt k*rválkodással szedné össze.. Vagy épp a párja tehetne róla..(olyan értelemben, hogy megcsalta)

Velem is volt már ilyen, és nekem magától elmúlt, de csak azért mert először nem tudtam mi ez és vártam, hogy majd elmúlik. 3-4 napig tartott az egész. Nem mellesleg a barátomnak semmi baja nem volt.

Vegyél rá canestent és ha nem múlna el egy héten belül, akkor menj el dokihoz. Egyébként meg semmi para.

2011. aug. 4. 13:00
 10/11 anonim ***** válasza:
mondjuk óvszeren keresztül kiváncsi vagyok hogy tudná a pasija megfertőzni okoskák?
2011. aug. 4. 14:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!