Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fiúval, már másodszorra találkoztam, és mindig tök jól elvagyunk. Azt akarom, hogy megkérdezze, hogy járnénk e vele. Deháát nem kérdezte még meg mitcsináljak?
a mádszorra találkozás véletlen összefutás vagy randi?:D
és akkor SE kérdezd meg te. szerintem sokkal romantikusabb amikor eljön az a pillanat, megcsókoljátok egymást..és utána vagy megkérdezi, vagy nyilvánvaló hogy együtt vagytok:D
Én fél évig vártam, hogy megkérdezze egy fiú. Kezdeményezni nem mertem, de azért egy csomó olyan helyzetet teremtettem hogy "véletlenül" szóba állhassak vele, vagy véletlenül pont arra a programra menjek el, mint ő.
Fél év passzív próbálkozás után már nem reménykedtem, hogy őt érdeklem, de aztán egyszer... nem azt kérdezte járunk-e, hanem megcsókolt. Azóta járunk. :)
Szóval ne add fel, még csak kétszer találkoztál vele! Biztos úgy gondolja, hogy egy kicsit jobban meg akar ismerni előtte. Persze az is lehet hogy ő nem úgy gondol rád, de ilyen rövid idő után még ne add fel a reményt.
hány évesek vagytok?
szerintem az annyira sz*r szokás mikor onnanstól számítják, h "Járunk? Oké járjunk!"...(de ez csak az én véleményem)
Szerintem onnanstól már összejöttél valakivel, ha csókolóztatok:) (persze tudatosan és netalán seggrészegen egy buliban:D)
Utolsónak igaza van! Elég gyerekes úgy járni, hogy "majd ha őt megkérdezi":D Nem lehettek több 13-14 évesnél:)
És hogy a kérdésre is válaszoljak... Szerinted muszáj már a 2. randin megkérdezni, hogy jártok e? Mi van, ha meg akar ismerni és végül úgy dönt hogy "pattint"? erre nem gondoltál?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!