Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Eddig nem nagyon érdekelt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eddig nem nagyon érdekelt, most viszont rettenetesen kipróbálnám a szexet. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Még nem volt pasim, de csókot már váltottam felelszvagymersz játéknál bár az inkább szájrapuszi volt. Eddig nem is érdekelt az egész, persze megnéztem a jó pasikat de ennyi. Most viszont, az elmúlt időben a Szexualitás rovatot lesem, meg ha ránézek egy pasira az jut eszembe milyen lenne vele:D... Mit csinááljak? :/ 17/L
2011. aug. 4. 09:31
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
A te korodban ez a normális! :D
2011. aug. 4. 09:32
 2/19 A kérdező kommentje:
Tudom xD (Sőt gondolom a legtöbb embernél már sokkal hamarabb elkezdődött ez az egész...elég későn érő vagyok asszem o_O) Akkor azt mondjátok meg, hogy szedjek fel egy pasit hogy gyorsan eljussunk idáig?:D
2011. aug. 4. 09:34
 3/19 anonim ***** válasza:
Gyere át hozzám :D
2011. aug. 4. 09:37
 4/19 anonim ***** válasza:
Lány vagy szal nem lesz túl nehéz dolgod főleg ha jól nézel ki akkor kb csak leszólítasz egy palit h dugj meg és már meg is történik.
2011. aug. 4. 09:38
 5/19 anonim ***** válasza:
Ilyen lányokkal én mérnem futok össze xdxd
2011. aug. 4. 09:38
 6/19 anonim ***** válasza:
Lány vagy... Kb 5 percbe kerülne szerezni hozzá valakit...
2011. aug. 4. 09:40
 7/19 anonim ***** válasza:
Hát a lányoknak sem olyan könnyű ismerkedni ám mint a fiúknak ! csak a fiúk azt hiszik hogy 2 perc alatt már van pasijuk is de ez nagy tévedés Nekem is eddig csak 4volt pedig 17/L vagyok .
2011. aug. 4. 09:52
 8/19 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdd meg valamelyik srác ismerősödet, akit már jól ismersz és megbízol benne (lehetőleg azért egyedülállót), hogy feküdjön le veled. Tutiszáz, hogy belemegy. De eleve, lányként iszonyat könnyen találhatsz partnert. 18/F
2011. aug. 4. 09:54
 9/19 anonim ***** válasza:

Mindig is irigyeltem ezért a lányokat, jókat szexelhetnek amikor csak akarnak, fiúként persze nehezebb az ember dolga:S

21f

2011. aug. 4. 09:55
 10/19 Szegvári Attila válasza:
egyszer úgy is eljön a pillanat főleg mivel lány vagy próbálj ismerkedni és befog jönni
2011. aug. 4. 10:05
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!