Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti csak olyan csajjal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti csak olyan csajjal feküdnétek le, aki tetszik is neketek?

Figyelt kérdés

Vagy az nem számít, hogy hogy néz ki,csak a hancúr a lényeg?

19/L

2011. aug. 4. 08:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én mindenképpen igen, de azt is hozzá teszem hogy én csak a szex miatt soha senkivel nem akarnék össze jönni, attól függetlenül hogy mennyire tetszene a csaj, vagy ha néhány hét, -hónap elteltével föl ajánlaná, akkor is megmondanám neki, hogy ha csak tényleg úgy gondolja, mert nekem első sorban nem amiatt kell, sőt ha egy akármilyen szép lány csak a szex miatt akarna velem lenni, el is utasítanám, megmondanám hogy nekem egy komoly értelmes lányra lenne szükségem, ez egy fiútól furcsán hangozhat, de azzal mindenkinek tisztában kell lennie, hogy ahány ember, annyi féle változat.

21/f

2011. aug. 4. 10:59
 12/12 anonim ***** válasza:

Miért kérded? Dugni akarsz?:O

Én lehet rávenném magam egy olyanra is aki nem tetszik csak kicsit...

f17

2011. aug. 4. 19:47
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!