Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai tinilányok alapban ku@rváknak születtek?
Ahogy elnézem egy kettő már úgy néz ki 15-18 évesen mint egy hivatásos prosti és a viselkedésről nem is beszélve!:D
Csak én látom így?
ne általánosíts kérlek...
én pont nem ilyen vagyok.
A média, a buta férfiak és saját haveri körük miatt csinálják ezt.
00:56 ha nem látnád nem általánosít a kérdező, vagy talán neked az egy-kettő azt jelenti, h mindenki?
igen jól látod a nagy része ilyen mert ha Magyarországon világítanának a rib@ancok akkor már rég olyan lenne mint Las Vegasban..
de van egy kettő csaj aki kivétel.de abból kevés van és nehezen lehet őket megtalálni mondjuk én 14/L vagyok és nem tartom magam annak..nem járok el bulikba nem rázom a pi..csám menés közben.. meg ilyenek de nekem is van barátom és nem szexeltünk még szóval vannak normális lányok is
Micsoda retardáltak vagytok de komolyan!!!
Ki mondta hogy mindenki???
Oda írtam hogy 1-2 lány,igaz nem számokkal hanem betűkkel de aki tud olvasni és szöveget értelmezni annak nyilván nem esik nehezére,de hát látom tévedtem......
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!