Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A párom testvérével. Mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom testvérével. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kb. 6 hónapja lefeküdtem a párom öccsével!Az öccsével jártam bulizni,közel kerültünk egymáshoz és egyszer amikor nálam csináltam házibulit akkor egy kicsit többet ittunk mindketten a kelleténél és hát megtörtént a dolog. Azóta sem beszéltünk róla, nem is akarok!Sokat szoktam arra az éjszakára gondolni,nagyon jo volt vele,és tudom,hogy ha akarnám megtörténhetne újból...tisztában vagyok vele,hogy annyira vonzodunk egymáshoz,hogy amikor ő nem figyel én fantáziálok róla,amikor pedig én nem figyelek,akkor tudom,hogy méreget és fantáziál...hozzá kell tennem,hogy a páromat imádom,sőt ő december óta a vőlegényem,együtt élünk a közös házunkban...10 hónapja gyereket tervezünk...de néha úgy érzem ha lenne rá lehetőségem,ill. ha akarnám akkor megtenném újra!mit tegyek?elmondjam neki?
2011. aug. 3. 23:59
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
ne
2011. aug. 4. 00:01
 2/33 anonim ***** válasza:
csinálj gyereket az öccsével
2011. aug. 4. 00:04
 3/33 anonim ***** válasza:
helyesbítek, csináltass.
2011. aug. 4. 00:04
 4/33 anonim ***** válasza:
76%
Ha én ezt megtudnám, olyan sebességgel repülnél a közös házunkból, hogy a hájas seggedről elég a zsír..
2011. aug. 4. 00:08
 5/33 A kérdező kommentje:
Nem akarok az öccsétől gyereket!!!csak attol félek,hogy megint megtörténik és mivel jó volt vele,nemhiszem hogy nem-et tudnék mondani neki...szinte minden nap találkozom vele!
2011. aug. 4. 00:09
 6/33 anonim ***** válasza:
80%

Te egy romlott nőszemély vagy.

Máglyán égetnélek el, te boszorka!

2011. aug. 4. 00:10
 7/33 A kérdező kommentje:

Nem tudom te hány éves vagy,de én most 24 vagyok és 20 évesen már volt egy saját családi házam (100nm-es,nagy kerttel,hitel nélkül)

Jah és csak mellékesen hozzá teszem,hogy a párommal csak 3 éve vagyunk együtt,hogy ha tudsz számolni rájössz,hogy már akkor meg volt a házam amikor még össze se jöttem vele!!!

Saját házam van,a páromnak nincs tulajdonjoga felette! 100 %-os tulajdonrészem van :) te hány éves is vagy?

2011. aug. 4. 00:11
 8/33 A kérdező kommentje:
Boszorka??? gondolom a te életed makulátlan...soha semmilyen hibát nem követtél még el és gondolom egyedül élsz,hogy ennyi időd van ilyen késő este,hogy ide irogass baromságokat :)
2011. aug. 4. 00:13
 9/33 anonim ***** válasza:
81%

Új terv:

Megtudnám, elvennélek, felhoznám, válnánk, enyém a ház, de neked adnám a ház előtti járda 1/3-át. ;)

2011. aug. 4. 00:19
 10/33 A kérdező kommentje:
Te kis buta még ennyit sem tudsz??? CSAK a házasság alatt szerzett vagyon közös vagyon,ami a házasság előtt volt az NEM...tehát ezt buktad :))))
2011. aug. 4. 00:22
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!