Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kicsit fura kérdés lesz de...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit fura kérdés lesz de szerintettek ha vki élvezi a szexet azt meghallják a szomszédok? Vagy nem minden esetben.

Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 23:46
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Azért egyszer viíts, ha visítani kell! Sőt lépcsőházban akár! :DDDDD Mint valami állatkertben! :DDDDDD Engem soha nem zavart, ha esetleg meghalják, ha valaki nem olyan hangosan csinálja, nem zavar, szerintem szép hangok!
2011. aug. 7. 23:31
 12/35 Lányka555 ***** válasza:

Ne foglalkozz vele. És mivan ha meghallja? :D Ne fogd vissza magad. Nálunk a barátom szülei szokták hallani. :D

Élvezd és ne foglalkozz mások véleményével. Maximum másnap reggel irigykedve néz rád. Szólni nem hiszem, hogy fog... de még ha fog is... ne érdekeljen ;D

2011. aug. 7. 23:42
 13/35 anonim ***** válasza:

ha kertes házba laksz és úgy van egy szomszédod.. tehát normális házba laksz és nem egy csóró gci vagy h leéled az életed egy lyukba.. akkor mi a kérdés ???

ha meg az vagy, hogy jutott egyáltalán neked nő ?

2011. aug. 7. 23:53
 14/35 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó te most miről beszélsz?:):) amugy köszi nő nem igazán kell nekem maradok a férfiaknál Észrevehetted volna a kiirásomból , hogy Nő vagyok:) na láttod van ilyen is de a kertes ház meg a többi szöveged most ,hogy jön ide?:):) többieknek viszont nagyon szépen köszönöm a normális és jófej válaszokat!:)
2011. aug. 8. 00:00
 15/35 anonim ***** válasza:

talán úgy h kertes házban normális falak vannak & nem 1méterre vannak a szomszédok tőled.. és azt sem hallod ha lehúzzák a klotyót.. ;)

elnézésed kérem hogy férfinak néztelek (:

rem. meg tudsz bocsátani mert nem fogok tudni elaludni (:

2011. aug. 8. 00:17
 16/35 A kérdező kommentje:
Hát ,hogy nyugodtann tudjál aludni megbocsátok:):) ja igy már értem hát igen ebből a szempontból jobb a kertes ház de sqjnos amibe én lakom az 4 emeletes panel:)
2011. aug. 8. 00:26
 17/35 anonim ***** válasza:

(Y)

személyeskedés így leszrom ha nem válaszolsz de ha igen akkor menőő

merrefelé laksz? am egy kort is dobjál már D:

csak úgy kíváncsiságból;p

2011. aug. 8. 00:30
 18/35 A kérdező kommentje:
26! Komárom - Esztergom MEGYE megfelel kedves fiatalember:):)
2011. aug. 8. 00:34
 19/35 anonim ***** válasza:

nagyonjó D:

ezt muszáj megköszönnöm (:

;)

2011. aug. 8. 00:35
 20/35 A kérdező kommentje:
Igen és mit köszönsz meg?:)
2011. aug. 8. 00:38
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!