Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40-es férfiakhoz főként. Ha valóban szerelemmel szerettek egy lányt elnézitek neki, hogy orálisan nem akar kényeztetni? Többi lent
én 30-40-es nő vagyok, sajnálom, de azért válaszolok neked.
itt mindenki azt írja, hogy orál nélkül nem szex a szex, DE ha szerelmes beléd, örülni fog, ha megérinthet, nem fog neki hiányozni az orál, nyugi. Örülni fog neki, hogy veled lehet, hogy végre ott tartotok, hogy megtörténik. ráérsz orálozni később, ha már tudod, hogy jó a szex vele, viszonzásképpen megteheted neki néha.
Én is 30-40 közötti nő vagyok és azt tudom mondani, amit előttem az ugyanilyen korosztályba tartozó hozzászóló.
Később, egy komolyabb kapcsolatban, amikor már megbízol a partneredben lehet, hogy már te sem fogod olyan megalázónak érezni az orális szexet.
Nem! És Ő se várja el, hogy én kinyalom!
F.
Ha naív vagy(ami nem baj) hiszel a 30-40es nő társaidnak.
De! A szomorú valóság az, hogy ha nem egy töketlen alamuszi férfi a párod, aki a lábad előtt hever. Bizony befog következi az a felyezet, amikor vágyat, kívánatot érez egy jó orál iránt. Kifogja elégíteni vágyait, előbb vagy utóbb, attól függ meddig rágódik rajta.
UI. Lófasz, most látom hogy 2éves kérdés:))
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!