Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném ha a barátom "megerőszakolna" furcsa lenne ilyet kéni? 18L
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 21:30
21/40 AfroAmerikai válasza:
Egyik exemmel sokszor volt olyan, hogy ő úgy csinált mint aki nem akarja én meg igen, ez tipikusan olyan volt mintha meg akarnám erőszakolni, mindketten nagyon élveztük :) Am sztem legegyszerűbb ha megkéred :)
22/40 anonim válasza:
Ha Te kéred, az már nem erőszak. Az az erőszak, ha akaratod ellenére csinál valamit.
23/40 anonim válasza:
Nem gáz. Kérd meg, hogy fogja le a kezeidet ha te vagy alul, vagy kötözzön ki. Kezdésnek pl. Én is szeretem. :)
24/40 anonim válasza:
Milyen fanzáiája van az embereknek xd
25/40 Big Boss válasza:
Hallod nem kell ide a barátod. Megoldhatjuk mi ezt ketten.
26/40 anonim válasza:
Big Boss egy másik kérdésnél csak vágytál rá, hogy 30 éves és tapasztalt legyél, itt meg felvágsz, hogy ez neked semmiség?:P
27/40 anonim válasza:
nem olvastam el az előttem lévőket, de az számít megerőszakolásnak, hogyha az egyik nem akarja !
Szóval max szadomazónak lehetne hívni, kérd meg kötözőn ki, és ne kíméljen, és fogja be a szádat valamivel :DD
28/40 anonim válasza:
ez a megerőszakolós dolog is csak szerepjáték, gondolom.
beszéld meg vele, nincs ebben semmi izé, mond el neki, hogy pontosan hogy szeretnéd... én is élvezek ilyesmiket csinálni X)
29/40 anonim válasza:
kérd meg, az nagyon jó,szerintem semmi baj a kérdéseddel,mi már csináltuk
30/40 anonim válasza:
:DDDDDDDDD
nem vagy beteg amúgy D:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!