Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha nem akarom a számmal...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem akarom a számmal kielégíteni, de a szexre még nem vagyok kész, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Le nem szeretném sz0pni mert, kicsit visszataszítónak tartom, és nyilván neki sem lenne jó, ha undorral csinálnám. A szexre viszont határozottan nem vagyok még kész. Mivel tudnám mégis boldoggá tenni? (Kérlek kíméljetek a hülye beszólásaitokkal)
2011. aug. 3. 20:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Ha nem sz0pod le nehogy elvárd tőle hogy kinyaljon mert az tuti felidegesíti... Amúgy kézimunka
2011. aug. 3. 20:24
 12/18 anonim ***** válasza:
még én sem állokk kézsen a sexre, így kézzel elégitjük ki egymást. bár ő amiért én nem sz0pom le ő kinyal. 16/L
2011. aug. 3. 20:28
 13/18 A kérdező kommentje:
17 éves vagyok ő 21... Félek, hogy máshol keresi majd a boldogságot, annak ellenére, hogy tudom, szerelmes. Lefeküdni nem szeretnék vele, mert félek, nem tudom megadni neki azt a "rendszerességet" amit igényelne. Lássuk be, egy 21 éves pasi már rendszeres nemi életet élne. Én nem. Ezenkívül a családom(anya,apa, két bátyám) sem engedné meg az itt-ott alvást. Nem tudom mi tévő legyek. Lassan 2 hónapja vagyunk együtt.
2011. aug. 3. 21:08
 14/18 anonim ***** válasza:
20:18 - Te ugye lány vagy?:D
2011. aug. 3. 21:11
 15/18 anonim ***** válasza:
68%
Az oké, hogy nem akarsz dugni, de az, hogy le se akarod sz0pni az nem valami jó
2011. aug. 3. 22:48
 16/18 anonim ***** válasza:
68%

Hát pedig legalább szájjal csinálhatnád szegénynek....

Ő meg kinyalna téged,kis petting ez az amaz!Előbb utóbb ha komolyan gondolod muszáj lesz valamit csinálnod!

2011. aug. 3. 23:03
 17/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha azért elhagy mert még nem vagy kész a szexre nem szeret téged. Ezt mikor jegyzik már meg?

Alig két hónapja? jesszus az semmi, én felnőtt, nem szűz nő létemre többet várok két hónál, és nem fekszek össze akárkivel. Nyugodtan várj, amíg késznek érzed magad a dolgokra. Ha úgy könnyebb üljetek le és beszéljétek megy együtt, hogy te még nem érzed, hogy eljött volna az ideje.

Egyébként meg a kézzel való kielégítésnek is van rengeteg féle fokozata, és technikája, masszírozása, szerintem bárhol találsz róla a neten infot, így tuti jó élményben lesz majd része.:)

2011. aug. 3. 23:50
 18/18 anonim válasza:
100%

Kérdező ha nem akarod akkor ne tedd. Mi is 2honapja vagyunk együtt a 24 éves barátommal és ő megérti, hogy én még nem szeretném. Ha szeret megérti, ha nem akkor hagyd a fenébe:)

19/L

2011. aug. 4. 10:27
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!