Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van egy kettősség ami sztem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy kettősség ami sztem igazságtalan - miért fordul elő?

Figyelt kérdés

Először is, sztem, akár fiú vagy, akár lány, nem szép erőltetni valamit amit a szerelmed nem akar. De az utóbbi időben gyakran olvasok itt olyasmiket, hogy:

- A fiú panaszkodik, hogy a lány nem akar sz*pni (szájba élvezésről nincs is szó) - és mindenki azt válaszolja: Nyugodj bele vagy keress egy k*rvát.

- A lány panaszkodik, hogy a fiú nem nyal. Erre meg az a válasz (nők és férfiak részéről), hogy hagyja ott a fiút, a nyalás jár, különben is hogy képzeli a fiú hogy ennyit nem tesz meg. Konkrét idézet: "Hiába, torzul a világ. Amelyik fiú nem szeret nyalni, nos azzal gondok vannak. Vagy kihagyod ezt az élményt a jövőben, akkor maradj vele. De ha inkább élvezni akarod a szexet (minden formájában) akkor keress egy normális fiút.

Eredmény: lányok, ha a pasitok nem akar kinyalni, akkor vele van a baj."

Elnézést, ez szerintem szemétség, szerintetek nem az?

2011. aug. 3. 15:20
 1/10 anonim ***** válasza:
58%

Ha a csaj nem akar szopni én biztos nem fogok nyalni! :D

Mert ha ő ezt nem képes megtenni én miért tegyem?

2011. aug. 3. 15:25
 2/10 anonim válasza:
hát nemazér. nálunk úgyvan, h ha az egyik megteszi, akk a másik is.:D de ha az egyik nem akarja, azzal sincs baj. mert, ha igazán szereti elfogadja.:D
2011. aug. 3. 15:28
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi de nem ez volt a kérdés. Általánosságban kérdeztem. Egy nő az normális ha nem sz*p de egy férfi gáz ha nem nyal. Ez az ami fura!
2011. aug. 3. 15:29
 4/10 A kérdező kommentje:
NEM ugyanarra a kapcsolatra gondolok, könyörgöm, hanem általában, értsétek már meg... :P
2011. aug. 3. 15:30
 5/10 anonim ***** válasza:
hát figyelj... ez nem tudom miért van, de nálunk az volt a jellemző h én szoptam ő meg nem nyalt, pedig akartam, hogy csinálja, ennek ellenére nem tette, mégis szerettem. Igaz már nem vagyunk együtt, de ennek nem ez az oka.
2011. aug. 3. 15:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Én meg olyanokat olvasok, hogy aki nem akar sz*pni, az a szexhez is éretlen.
2011. aug. 3. 15:45
 7/10 anonim ***** válasza:

Hát nekem speciel szintén elegem van abból,h én mindig szívesen sz*ptam,vissza már nem kaptam ... Sőt,legfőképpen a komoly szerelmes kapcsolataimban fordult ez elő.

A komolytalanabb kapcsolataim közül pedig 1 olyan volt,ahol 10x is visszakaptam mindent,mindenféle elvárások nélkül.És ez jó volt...

És mindegyik pasi simán megígéri,h így ny*l úgy ny*l,és ez velejárója a szexnek,egy idő után mindegyik elkényelmesedik és miután kellőképpen kielégülnek egy 5perces vagy 20perces menettől is,így már nem fognak azzal törődni fáradtan,hogy ÉN vajon kivagyok elégülve?!

De lehet csak én találkoztam eddig ilyenekkel.

És igen nagy szemétség,ha nem ny*lnak ki,de én meg sz*phatok szex elején és végén is! Ez így volt régen is,addig amíg nem találtam egy olyan srácot,aki képes volt mindig ny*lni ,természetesen én is viszonyoztam mindent,de neki elsősorban ÉN voltam a fontos és nem a saját kielégülése...Kár h ez a hajó már nem úszott.

Úgyhogy alapszabály,ha valakivel összekerül egy nő: első alkalomkor tilos az orális szex,utána meg kialakul vagy nem és hagyni kell a fenébe!

2011. aug. 3. 15:53
 8/10 anonim ***** válasza:
javítok: ez a hajó már nem úszott===> ez a hajó már elúszott!
2011. aug. 3. 15:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem a párom szó nélkül csinálja, azt mondta szereti és élvezi is. Ha nem így lenne, én biztos nem erőltetném rá. Én is csinálom neki, mert nagyon jó érzés ha örömet okozok vele (én is élvezem), de azt mondta hogy semmit nem eröltet, akkor csináljak mindent, ha szeretném én is.

21/N

2011. aug. 3. 19:09
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom, ilyen gondjaim soha nem voltak. A mi kapcsolatunk nem ezen alapul. Ha jólesik, vagy látjuk, hogy a másiknak éppen ez esne nagyon jól, akkor előfordul, hogy csináljuk, de kényszeríteni egymást nem kényszerítjük. Ha valamelyikünknek nincs hozzá kedve, nem követelőzünk. Ennyire nem a hormonjaink uralnak már minket, igaz, nem is vagyunk már tinik.

De a régebbi kapcsolataimban is így volt.

2011. aug. 3. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!