Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esély van arra, hogy teherbe estem?
Figyelt kérdés
Sziasztok, lefeküdtem párommal június 16.-án. max 2 percig óvszer nélkül csináltuk, majd óvszerrel folytattuk.
Megjött a menstruáció június 23.-án, Júliusban kimaradt a menstruáció. görcsölt a hasam, mint menstruáláskor mindig. Volt már régebben hogy kimaradt.
terhességi tesztek negatívak. naptár módszer szerint nem volt peteérésem.
Orvoshoz nem mehetek el, mert épp költözés alatt vagyok, és az idő nem engedi, ráadásul a dokim is szabin van..
A kérdésem az, hogy szerintetek terhes lettem, vagy csak késik?
2011. aug. 3. 14:03
12/13 A kérdező kommentje:
hát ez nem volt vicces ;)
2011. aug. 3. 15:00
13/13 anonim válasza:
Szerintem nem vagy az, mivel megjött utána a menstruációd. Ha teherbe estél volna nem jött volna meg.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!