Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Nektek kéne egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek kéne egy ilyen dagi lány?

Figyelt kérdés

[link]

Légyszi őszintén!

2011. aug. 3. 13:04
1 2 3 4 5 6 7
 31/65 anonim ***** válasza:
48%
Soha, még 1 dugásra sem
2011. aug. 3. 17:38
 32/65 anonim ***** válasza:
75%
csakegylúzer
2011. aug. 3. 18:04
 33/65 anonim ***** válasza:
23%

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:30

14:52-es vagy. Hát hallod rossz médium lennél mert egyáltalán nem ezért lett vége és nem is ezért nem kéne többet, de ha akarod kifejtem. Alapból a vékony lányok jönnek be, de ebbe a lányba beleszerettem, hiába volt dagi (kb olyan mint a képen látható hölgy aki az én mércém szerint szintén dagi). Viszont iszonyúan kiábrándító volt hogy 2 emelet lépcsőzés után úgy izzadt mintha egy maratont futott volna le, hogy szex közben szinte mindig én voltam felül, mert ő 2 perc után kifáradt és csak lihegett, vagy azért nem akart felül lenni mert fájt a térde. Ezen kívül, amíg ruhában lehet ízléses és csinos, amikor meztelenül van előtted, nem a legszebb látvány a hurkakiállítás. És még mielőtt szívtelen sz@rházi lennék, nem ezért szakítottam vele, sőt nem is én szakítottam vele hanem ő velem mert már nem volt szerelmes belém, én viszont utána 3 hónapig szenvedtem mert szerettem. A válaszom a kérdésre pedig továbbra is: nem.

2011. aug. 3. 21:23
 34/65 anonim ***** válasza:
14:52-es vagyok: ezt akartam írni.
2011. aug. 3. 21:24
 35/65 anonim ***** válasza:
44%

Még jó hogy kéne.

Az ilyen Nök a gyengéim!

Merre laksz? Hány éves vagy?:D

2011. aug. 3. 23:04
 36/65 anonim ***** válasza:

Szerintem csini vagy. :) Ha jól látom, inkább az altested ami picit teltebb, de nincs vele semmi gond. Van cicid, popsid, a karod is szép vékony...nincs félnivalód. ;)

19L

2011. aug. 4. 02:22
 37/65 anonim ***** válasza:
45%

A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 21:23

Bocsi, de nem csak a ducibb alkatú emberek izzadnak. Összeszedhetsz egy 45 kg-s lányt, aki ugyanúgy el fog fáradni szex közben, és ugyanúgy izzadtságfoltos lesz a ruhája, ha fel kell mászni a tizedikre.

19L

2011. aug. 4. 02:24
 38/65 anonim ***** válasza:
15%

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:04

Mi van te b.zi valamikor a lelkedbe gázoltam, ha gondolod 1 az 1-ben lerendezhetjük valahol, úgyis régen verekedtem...

2011. aug. 4. 03:06
 39/65 anonim ***** válasza:
68%
Nagyon feszült vagy kedves Utolsó!!! Szólj gyorsan a csajodnak segítsen rajtad s akkor már verekedésre sem lesz szükséged. :-DD :-DDD szánalmas vagy! ne itt legyen nagy szád, és ne is sértegess másokat, mert ezzel csak saját magadat járatod le. Kérdezett valamit a kérdező, nem igaz, hogy normálisan nem tudsz felelni rá, vagy maradtál volna inkább csendben...lehet többet ért volna. hahahahaha :D:D:D:D
2011. aug. 4. 15:27
 40/65 anonim ***** válasza:
66%
pfujjjjjjjjj
2011. aug. 24. 18:22
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!