Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány éves a legidősebb szűz,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves a legidősebb szűz, akit ismersz?

Figyelt kérdés
Ha te vagy az, akkor te hány éves vagy?:) nemet is írjatok
2011. aug. 3. 11:52
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%
a nővérem, 26 éves ... :S
2011. aug. 3. 13:23
 32/43 anonim ***** válasza:
hozz össze a nővéreddel! :P én örökre az maradok...szeptemberi vok am 27 voltam mikor először kufircoltam, bár mintha 22 éves megdugtam volna egy pinát egy szilveszteri partin csak oylan rottyon voltam hogy semmire se emléxek!! :D:D:D:D
2011. aug. 3. 14:45
 33/43 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik volt infó tanárom. Idén lesz 31. Természetesen nem tudom minden kétséget kizárólag bizonyítani, de látva a kinézetét és a számítógépek iránti függőségét, szinte 90%. Ettől függetlenül persze semmi baja, normális tag.
2011. aug. 3. 15:42
 34/43 anonim válasza:
100%

32/L

de így visszatérve a papokra, szerzetesekre stb. ők is lehetnek nem szüzek :) de miután felszentelik őket, vagy kolostorba vonulnak, le kell erről az élvezetről mondaniuk. szóval meglehet hogy a pápa se szűz már :D:D

2011. aug. 3. 16:11
 35/43 anonim válasza:
73 és ezt teljesen komolyan mondom! mamám egyik barátnője L/14
2011. aug. 3. 17:21
 36/43 A kérdező kommentje:
:o
2011. aug. 3. 17:39
 37/43 anonim ***** válasza:
Egy 25 éves férfiről tudok aki szűz.
2011. aug. 3. 18:35
 38/43 anonim ***** válasza:

Schobert Norbi kisfiának a dadusa 102 és az újság leírta hogy soha nem volt kórházban, soha életében nem szedett gyógyszert és még nem érintette férfi.

NA EZT PIPÁLJÁTOK LE :D

2011. aug. 3. 21:25
 39/43 anonim válasza:
tegnap 12:36 büszke lehetsz magadra!! :D am barátom papájának a testvére,most 67 éves ,de szerintem élete végéig szűz marad!! D
2011. aug. 4. 00:31
 40/43 anonim ***** válasza:

visszatérve:a cölibátus az valóban csak nőtlenséget jelent és nem szűzességet,de nagyban valószínűsíti a szűzességet az hogy ezeket az embereket már gyerekkorúkban a papságra készítik fel a szüleik.....szal nem úgy van az hogy "nem jutottam be az orvosi egyetemre szal akkor elmegyek papnak". nameg saját érdekükben se próbálják ki mert a szex olyan mint a drog:könnyeb végig nélkülözni mint leszokni róla.Mertha egyszer valaki kipróbálta az nagyon rákattan.

Persze az általánosítás itt sem helytálló.Több pap nőzik mint gondolnátok.Persze diszkréten csinálják nem kézenfogva mennek végig a főutcán...egyik haverom kb 10papot személy szerint megnevezett nekem aki viszonyt folytat nővel

2011. aug. 4. 13:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!