Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelekből lehet megállapítani, hogy egy fiú meleg vagy csak merevedési problémái vannak?
A barátod mutat-e sűrűn sűrűn feminim viselkedési mintákat? Milyen hangsúllyal beszél? Affektál? Vannak ilyen kézmozdulatai amiket nem lehet túl férfiasnak mondani? Baráti körében inkább fiúk vagy lányok vannak? Sűrűn rajtafelejti a szemét egy egy finomabbnak tűnő pasin?
Figyeld meg a pasidat. Akár nyomozz is utána.
Ha merevedési problémája van akkor menjetek el orvoshoz.
Valoban lehetnek olyan rautalo jelek, amiket az elso valaszolo irt, de akkor sem biztos, hogy meleg!
Vannak teljesen noies, affektalo fiuk, akik melegek es vannak nagydarab, drabalis, szoros, szakallas ferfiak, akik ugyanugy lehetnek melegek.
Es persze foditva is mukodhet, egy erosen feminin vonasokkal rendelkezo fiu is lehet hetero!
Csak akkor tudhatod meg, hogy valaki meleg, ha megkerdezed es az illeto OSZINTEN VALASZOL, vagy ha RAJTAKAPOD, AHOGY eppen egy FIUVAL SZEXEL (es meg akkor is lehet biszexualis)!!!
Köszönöm az eddigi válaszokat. A fiúm nagyon maszkulin, semmi nőies nincs benne, csak nagyon szeret a barátaival lenni, sokkal inkább mint bárkivel - feltűnően.
Ha segítek neki azonnal működik de csak kézzel vagy orálisan, behatolás esetén azonnal leáll ...
Amíg konkrétan nem "dolgozom" vele semmi ... Az én fizikai adottságaim nem okoznak "hervasztó" reakciót, ezt kizárhatjuk ..
Előző válaszolónak csak annyit hogy én is meleg vagyok de amiket leírt egyik sem illik rám. Meg az ismeretségi körömben lévőkre sem. Szóval ez sztereotípia.
Volt a srácnak előtted más partnere.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!