Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik hogy csábítsak a strandon?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik hogy csábítsak a strandon?

Figyelt kérdés

Strandra megyek nem pasizni de ha esetleg akadna egy jó pasi hogy tudnám "elcsábítani"?

Am magas vékony vagyok barna haj kék szem ,barna és a melleim nézik meg mindig...

2011. aug. 3. 09:29
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
Semmit nem kell csinálnod csak rakd ki a csöcsöd és kész:D a pasik mennek oda hozzád
2011. aug. 3. 09:30
 2/30 anonim ***** válasza:
Meg esetleg pucsíthatsz:D
2011. aug. 3. 09:30
 3/30 A kérdező kommentje:
attol még h megbámulják a melleim nem feltétlenül jönnnek oda és nem cöcsöm van!!
2011. aug. 3. 09:31
 4/30 anonim ***** válasza:
Vedd le a bikinid egyik részét.
2011. aug. 3. 09:31
 5/30 anonim ***** válasza:
vagy ha elég mély vízben vagytok egy pasival akit tetszik neked, közel mész hozzá és a víz alatt megfogod a farkát
2011. aug. 3. 09:33
 6/30 A kérdező kommentje:
hát nem ilyenekkel akarok becserkészni valakit ...
2011. aug. 3. 09:35
 7/30 anonim ***** válasza:
68%
Tetováld a pocidra, hogy "orál-anál", az hatásos lesz.
 8/30 anonim ***** válasza:
pedig ezzel fogsz:D a pasik ezt szeretik és te kérted a véleményünket-.-
 9/30 A kérdező kommentje:
:)
2011. aug. 3. 09:36
 10/30 anonim ***** válasza:

Na, akkor jövök én is, hogy legyen, aki a visszafogott oldalt képviseli :D Bár én már vénségesen vén vagyok, de fiatalkoromban így ment :))))

Mondjuk megkérheted a pasit, akit kinéztél, hogy segítsen felállítani a napernyőt / nyugágyat, kenje be naptejjel a hátadat, ilyesmi. Ha van labdád, "véletlenül" megdobhatod vele. Vagy ha az ő labdája pottyan melléd, azért is le lehet ám hajolni sokféleképpen, hogy visszaadd.

Sok sikert :)

2011. aug. 3. 09:46
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!