Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vajon ez normális még?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon ez normális még?

Figyelt kérdés
Még a szüzességem elvesztése utáni 5.alkalommal is véreztem egy kicsit...ez már kezd zavarni
2011. aug. 3. 09:28
 1/7 anonim válasza:
Vagy valamit rosszul csinál a partnered, vagy még rosszabb: az első alkalommal olyan sebet okozott neked belülről, ami folyamatosan felszakad, amikor közösültök. Azonnal menj el a nőgyógyászodhoz!
2011. aug. 3. 09:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem meg no para. Valószínűleg eleve erősebb szokott lenni a vérzésed az átlagnál, így ez is tovább tart. Sajnos ez olyan dolog, amiről felvilágosításkor nem nagyon szokott szó esni, pedig fontos lenne tudni róla. Én anno egy hétig véreztem utána, és tök kétségbe voltam esve, mert ezt előre senki nem mondta... Legjobb barátnőmnek is 5 napos vérzése volt utána, úgyhogy szerintem ez teljesen normális. Az első válaszoló valószínűleg szerencsés :)

De ha a gyenge vérzésen kívül bármi furcsát tapasztalsz, menj orvoshoz. Legalább megnyugszol, ha nem csak mi mondjuk, hogy nincs semmi baj.

Élvezetes szexuális életet kívánok :)

2011. aug. 3. 09:50
 3/7 anonim ***** válasza:
tul nagy a fasz...
2011. aug. 3. 10:09
 4/7 Sztyúiiii válasza:
Dokihoz mindenféleképpen menj el, ha a második alkalommal vérzik már az sem normális nem hogy az 5.
2011. aug. 4. 21:46
 5/7 A kérdező kommentje:
3,4,5.után már csak néhány csepp volt,de akkor is volt..lehet valami "sebet" ejtett a barátom,és az sérül
2011. aug. 4. 21:49
 6/7 Sztyúiiii válasza:
Szerintem az első alkalommal megsértett valamit és nem tünt fel mert am is véreztél,várjatok picit a szexel ha nem nagyon vérzik mert akkor be fog gyógyulni és gondolom eddig a szex miatt szakadt fel a seb.... egy hetet pihenjetek ha utána is vérzik akár egy cseppet is akkor doki :)
2011. aug. 4. 22:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Gondolom te nem vagy tapasztal a szexualitásban...mivel,hogy még most veszítetted el az ártatlanságod.

Esetleg,ha le írnád az életkorod és pár sort írnál róla,hogy volt-e előjáték,nedvesedsz-e rendesen stb.....

akár attól is vérezhet,ha csak ilyen durr bele bumm szexet csináltok...mert a száraz hüvely főként menszesz előtti időszakban sérülékeny.

Válaszolhatsz privátra is,ha nem szeretnél ilyesmit a nyilvánossággal megosztani.

2011. aug. 4. 22:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!