Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted melyik nem a perverzebb?
szerintem ezt hülyeség szétválogatni nemek szerint.Jó,lehet általánosítani,de felesleges.Nők és férfiak között is vannak ilyenek és olyanok is.Én inkább azt vettem észre,hogy a pasiknak nagyobb a szájuk és a fele nem igaz,amit elmondanak,míg a nők hallgatnak inkább ezekről de gondolatban sokkal többet akarunk :)
Nő létemre nekem sem kell perverzségért a szomszédba menni :)
22N
Attól, hogy valaki kívánja a szexet, még nem lesz perverz. A perverzió a szexuális viselkedés normálistól eltérő, vagáns, vagy egyes esetekben már aberrációnak nevezhető formája.
Amúgy elsőnek adok igazat. A nők sokszor kéretik magukat, meg tagadják a dolgot, de pont annyira szexéhesek, mint a férfiak. Persze ehhez senkinek semmi köze, max a párjuknak.
25/F
" No! De mikor huncutkodásra kerül a sor, ők sokkal többször kezdeményeznek. "
Azért mert ha a férfi kezdeméyezne mindig akkor lenne, az hogy "mindig csak kurni akar, bunkó férfiak" vagy valami hasonló.
És mivel nekünk 10 esetből 11-szer van kedvünk szeretkezni, ezért megvárjuk, hogy a nő kezdeményezzen.
F/24
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!