Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vibrátor. Milyet ajánlanátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vibrátor. Milyet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Teljesen normális, aktív szexuális életet élek épp, de ki akarom próbálni a vibrátort(egy kis újdonság:P)

Szóval ti melyiket ajánlanátok (akinek van)?

Nekem a zselés tetszik legjobban azt hiszem. Tapasztalat?

2011. aug. 3. 00:14
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked Antonio Banderas szexbábu kell.
2011. aug. 3. 00:14
 2/8 anonim ***** válasza:
Nagyot. G-pontosat. Csirkepacalpörkölt ízűt.
2011. aug. 3. 00:15
 3/8 anonim ***** válasza:
vegyél agrárboltban ott olcsóbb, csak tyúkszaros, alig használt, ajándék pörköltszaft jár hozzá, ha nincs zselés, utólag is bezselézheted
2011. aug. 3. 00:17
 4/8 anonim ***** válasza:

Legyen rugalmas, legyen finom, bőrszerű tapintása és legyen hajlított, hogy a G pontodat is elérje. A zselés is jó, de én szeretem a bőrszínűt.

Én nem szeretem az ilyen ezüst, arany színű vibriket, olyan ridegek, én szeretem, ha nagyon hasonlít egy péniszhez és szép nagy makkja van. És ne legyen 30 centis, de túl kicsi se. 20-22 centi nekem a legkellemesebb. És legyen rücskös csikló izgató része is.

2011. aug. 3. 00:22
 5/8 anonim ***** válasza:
83%
az utolsó válaszoló maga az Sp vol
2011. aug. 3. 00:24
 6/8 anonim ***** válasza:
hát ez nagyon nagy volt:DDD spXDDD
2011. aug. 3. 00:46
 7/8 anonim ***** válasza:
58%
tengericsutak
2011. aug. 3. 01:00
 8/8 anonim válasza:

Elég sokféle és fajta van. Mivel kérdésedből úgy tűnik ez lenne az első, így inkább egy kisebb vibrátort ajánlom, az kényelmesebb. Később lehet továbblépni. Javaslom a Close 2 You, Vibe Therapy vagy a Smile vibrátorokat, mert ezek felülete orvosi szilikon, nem okoznak irritációt és a felületük is selymesebb mint az olcsó vibrátoroknak. És egy jó minőségű síkosítóról se feledkezz meg!

Bővebb információért olvasgasd ezt az oldalt:

[link]

vagy

[link]

2011. aug. 3. 09:38

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!