Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem volt még hüvelyi orgazmuso...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem volt még hüvelyi orgazmusom,10 éve vagyok a páromal, miért nembir kielégiteni?

Figyelt kérdés
Bennem van a hiba??lányok válaszát várom!Van olyan aki hasonlo cipöben jár??
2011. aug. 2. 16:24
 1/10 anonim ***** válasza:
ismertem ilyen lányt, más partnerrel ment neki sajáttal meg sehogyse
2011. aug. 2. 16:28
 2/10 anonim válasza:
Én is tudok ilyenről,ugyanaz mint amit az előző írt....
2011. aug. 2. 16:30
 3/10 anonim ***** válasza:

Nekem eddig még senkivel sem ment.8éve élek nemi életet.Csak akkor tudok elmenni,ha orálisan kielégítenek.Eddig egy olyan partnerem volt,aki ezt figyelembe vette és minden egyes aktust többször megszaskított,csak azért,hogy én orálisan kielégüljek:-)

11ből 1 volt ilyen csak:( Próbáljátok meg orálisan,hátha úgy megy az orgazmus!

N

2011. aug. 2. 16:39
 4/10 anonim ***** válasza:
Lányoknak tanulniuk kell a szexualitást. Leges legelőször meg kell ismerniük a saját testüket. Talán ezzel kellene kezdened és csak azután vádaskodjál hogy "miért nem bír..."
2011. aug. 2. 16:40
 5/10 A kérdező kommentje:
Kedves elözö,orálisan van orgazmus,csak nem hüvelyi:(Ö nem képerá,vagy én nem vagyok képesrá??
2011. aug. 2. 16:42
 6/10 A kérdező kommentje:
Birja pedig a párom a sexet,van ugy hogy 30perc....1ora...és abbol 25 perc olyan hogy teljes gázzal szinte,mikor persze érzi hogy nemsokára elmegy lasit,de utána megint belehuz!nem értem mi lehet a probléma?!
2011. aug. 2. 16:46
 7/10 anonim ***** válasza:
dejó, nálam forditva van ... orális gesztus nálam csak kényeztetés, csak akkor tudok elmenni ha a barátom bennem van
2011. aug. 2. 17:12
 8/10 anonim ***** válasza:
a párod tud erről?
2011. aug. 2. 17:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem sem sikerült még soha. Senkivel. A mostani pasimmal 6 éve vagyunk együtt és nem sikerül.. Olvastam egy csomó cikket erről, már próbáltam mindent (intim torna, olyan pózok amik jobban ingerelnek úgy), de semmi.

Sajna vannak akik nem igazán képesek rá. Szóval nem tehetsz róla.

2011. aug. 2. 17:59
 10/10 anonim válasza:
Sajnos nekem sem ment soha... Néha érzek kellemes érzést megremeg a testem de nem tud kijönni.. annyira megbénulok hogy semmi nem történik..
2011. aug. 2. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!