Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Hány évesek vagytok, és hány pasival szexeltetek eddig?
Figyelt kérdés
Én 22 vagyok, 5 partnerem volt eddig, és most nincs senkim. Néha kicsit aggaszt az, mikor lépem át a "túl sok" határát, ha van ilyen. Van? Ha igen, mennyi az annyi?2009. ápr. 8. 15:54
11/42 anonim válasza:
18L es 1 pasival voltam a mostani baratommal;)
12/42 anonim válasza:
18, ő 21 lesz nemsokára és már több mint 3éve vagyunk együtt, ő votl az első és utolsó is (a kis Vőlegényecském)
13/42 anonim válasza:
22 vagyok,most vagyok a 4.-el és elvileg az utólsó is egyben,mert 6 hónapos terhes vagyok. =)
14/42 anonim válasza:
21 vagyok, és egyetlen fiúval feküdtem le, aki a jelenlegi barátom.
15/42 anonim válasza:
24 vagyok és 1...több nem is lesz... :)
16/42 anonim válasza:
Én 24 vagyok és eddig 2pasival szeretkeztem eddig.De én hűséges vagyok ezért tartok itt. :)
17/42 anonim válasza:
21 vagyok, és 1 pasi volt csak, ő is két éve a párom.
19/42 anonim válasza:
18 leszek, 2 eve vagyok egyutt a parommal, nekem o volt az elso, szeretem ot!!!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!