Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Egy kiadós orgazmustól tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kiadós orgazmustól tényleg le lehet fogyni?

Figyelt kérdés

Gyengébbek kedvéért nem több kilóra gondolok itt hanem kisebb súlycsökkenésre.

Igaz ez?

2011. aug. 2. 14:23
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. aug. 2. 14:28
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem!
2011. aug. 2. 14:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Na még egy lökött...orgazmussal akarsz zsírt égetni vagy mi van?!o.O

A te orgazmusod akár 40 percig is eltart és közben a pulzusod is egyenletes,de csak annyira magas,hogy még kényelmesen tudj közben beszélgetni?o.O

2011. aug. 2. 14:32
 4/8 anonim ***** válasza:

mint minden tevékenység ez is energiát fogyaszt, tehát "égeted a zsírt" vele. maga az orgazmus nem egy olyan hosszadalmas dolog, hogy számottevő hatása lenne. az oda vezető út már más kérdés. ha kellően vad és akrobatikus vagy, nameg kellően kitartó a partnered, akkor elvileg lehet ilyen módon edzeni.

kétségtelenül kellemesebb lehet, mint lépcsőzni...

mindazonáltal én inkább csak kiegészítő edzésnek javasolnám és nem erre építenék.

2011. aug. 2. 14:32
 5/8 anonim válasza:
figyelj megadod a lakcímed és kipróbáljuk :DD persze csak ha lány vagy :) 16/F
2011. aug. 2. 14:35
 6/8 anonim ***** válasza:
nem tudom nem ismerem ezt a fajta ételt..gondolom a Schobert Norbiék találták ki...
2011. aug. 2. 14:38
 7/8 anonim ***** válasza:
hát ha egy nap van vagy 30 akkor igen :D
2011. aug. 2. 14:58
 8/8 anonim válasza:
én egyszer addig ba.sztam a barátnőmet amíg le nem fogyott 70- 55 re szóval lelehet!
2011. szept. 16. 15:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!