Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Bisex srácok között létezik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bisex srácok között létezik sexhaverság?

Figyelt kérdés
Én egy bi srác vok és egy jó ideje keresek sexhavert, de vhogy esélytelennek látom:(
2011. aug. 2. 09:40
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Igen van.
2011. aug. 2. 09:53
 2/10 anonim ***** válasza:
93%
Azok között van csak igazán, főleg, ha mellé még barátnőjük, feleségük is van...
2011. aug. 2. 12:16
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Én meleg vagyok és van egy haverom, akivel néha összejártunk, neki csak csajai voltak rajtam kívül.
2011. aug. 2. 13:19
 4/10 anonim ***** válasza:
95%
Létezik. Akár csak szexre, de barátság is. Ismertem két baráti házaspárt, ahol mindkét férj biszex volt, amit a feleségek persze nem tudtak. Nyugodtan elmehettek a srácok horgászni kettesben egész hétvégére (persze nem horgásztak), amikor a nők utaztak el együtt, akkor is együtt tudtak lenni, szóval jól működött a titkos kapcsolatuk. Rengeteg ilyen van.
2011. aug. 2. 15:41
 5/10 kovpet ***** válasza:
90%
Remélem, hogy létezik :)
2011. aug. 2. 17:54
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor csak én keresek mindig rossz helyen...
2011. aug. 2. 18:27
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Én pont, hogy nem kerestem, csak úgy jött:)
2011. aug. 3. 08:41
 8/10 kovpet ***** válasza:
90%

Azt mondják, hogy kb 10% homo/bi van a népességben. Mindig.

Tehát a haverjaid között tuti van pár, rajtad kívül is.

Mondjuk megtalálni egymást tényleg nem egyszerű... járj nyitott szemmel :)

2011. aug. 3. 08:53
 9/10 anonim ***** válasza:
93%
Két idegen bi srác között lehet. Nekem is volt már ilyenben részem de nem hinném hogy közeli ismerőssel ez menne.
2011. aug. 6. 13:52
 10/10 anonim ***** válasza:
93%
hát ha havert keresel,az nem bisexség hanem homo. Csajjal voltál már? vannak különböző meleg társkereső oldalak ahol találhatsz. példát nem tudok,de googlizz rá.
2011. aug. 6. 20:35

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!