Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek ez rendben van?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez rendben van?

Figyelt kérdés
a barátnőm és a volt barátom épp összejövőben van.már a lefekvést tervezgetik. én vok az egyetlen aki ezt elítéli?
2011. aug. 2. 08:33
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hát mivel féltékeny vagy rá úgyhogy igen :)
2011. aug. 2. 08:38
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát nem szép dolog,de néha megesik az ilyesmi.Az pedig,hogy téged ez érzékenyebben érint,tök normális.Viszont mondd meg nekik,hogy értsék meg neked ez fáj és ez idő alatt hanyagolni fogod őket.
2011. aug. 2. 08:41
 3/11 anonim ***** válasza:
nem a barátnőd! egy barátnő nem kezd ki az exeddel,felejtsd el,undorító dolog
2011. aug. 2. 09:56
 4/11 anonim ***** válasza:
az emberek 90 %-a elítéli én egyáltalán nem, ha van gusztusa hozzá, akkor legyen vele boldog 20L
2011. aug. 2. 11:43
 5/11 anonim ***** válasza:
akkor a b.nőd bi? vagy hármasban akarják? mert a leszbikus kapcsolat is megcsalásnak számít
2011. aug. 2. 13:39
 6/11 anonim válasza:
Az meg barátnő nem?! :O -.- akkor felvilágosíthatnád hogy egy barátnő még csak azzal se jöhetne össze akit kiszemeltél magadnak de nem jöttél be neki vagy bármi.. pff..szánalmas ribanc inkább nem barátnő..
2011. aug. 2. 17:10
 7/11 anonim ***** válasza:

mert,ezt gondolom,veled megossza a barátnőd...

nem szép dolog

2011. aug. 8. 20:38
 8/11 Mézespuszedli ***** válasza:
:O Az ilyen nem barátnő. Ha már nem is szereted az exedet akkor se tehet ilyet egy igazi barátnő!! Velem is nem rég esett meg egy hasonló, és ráfogta az alkoholra a "barátnőm" benne legalább van annyi,hogy meghúzza magát egy darabig...
2011. aug. 8. 20:39
 9/11 anonim ***** válasza:
Valószínűleg soha nem volt a barátnőd. Ha igazi barátod lett volna, sohasem bánt meg ilyen módon. Annyi fiú szaladgál az utcán, miért pont a te volt barátod? Emellett, ha mégis annyira akarná azt a fiút, titokban csinálná, hogy meg ne bántson téged Bár így is elég durva.
2011. aug. 8. 20:58
 10/11 anonim ***** válasza:

teljesen ugyanebben a helyzetben vagyok!

nem is tudom, h álljak a dologhoz.

én már nem szeretem a srácot, nem akarok tőle semmit, de akkor is fura...

tényleg úgy gondoljátok az ilyen nem bnő?

2011. aug. 8. 22:14
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!