Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan testépítő nő, aki nem talált partnert magának az izmossága miatt?
Figyelt kérdés
Olyan nőkre gondoltam, akik a magasságuk, izmosságuk miatt magányosak, mert egyszerűen nincs olyan férfi, aki elfogadná őket így. Poénosak kíméljenek.2011. aug. 2. 07:06
1/5 anonim válasza:
nem hiszem, a testépítő fiúk választanak testépítő nőt, de szerintem nem jó a nagyon izmos nő
2/5 anonim válasza:
Ha tényleg nagyon izmos, akkor elképzelhető, hogy ne találjon párt emiatt egy nő, de azért valószínű, hogy más okok is közrejátszanak.. Van egy határ ami után az izmosság már hátrány inkább a nőknél, amin túl már nem is nőként néznek arra bizonyos nőre, inkább mint egy látványosságra.
A túl izmos férfiak sem vonzóak, mellesleg.
3/5 anonim válasza:
én példáúl oda vagyok az izmos testépitő lányokért. minél sajna ritkán találkozok ilyen lányal vagy nem ép az átlag fiúkhoz vonzodik. De ha lene egy testépitő lány ki kedves aranyos hűséges állmaim nője lenne. ha lene ilyen lány istvan6@citromail.hu
4/5 anonim válasza:
szerintem nem látványoság miatt rajonganak értűk hanem mert tényleg szépnek találják öket. Pl én is anak találom öket kár hogy átlag emberekre nem buknak
5/5 anonim válasza:
Én nagyon oda vagyok az izmos testépitő lányokért. minél izmosab anál vonzobb és sexy. ha netán párnékül maradna egy én szivesen lenék pasija egynek
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!