Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mért fáj a makkom amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért fáj a makkom amikor hozzá érek?

Figyelt kérdés

amikor hozzáérek az ujjammal és picit meghúzom érzem hogy fáj de csak akkor ha nem nyálazom be ha nedves akkor nem fáj.most készülök elveszíteni a szüzeségem de nem tom hogy ez a lánnyal is fájni fog??? vagy a lány elég nedves lesz hogy ne fájjon? és fiúk nektek is fáj ha nem nyálazátok be?

és egy lány észreveszi hogy egy fiú még szűz? (a barátnöm már nem szűz) 16/f

2011. aug. 2. 03:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Az első kérdésekre nem tudok válaszolni mert csaj vagyok, de én barátomnál észrevettem hogy még szűz volt,főleg h tudtam is rólla. Igazából csak annyiban vettem észre, hogy nem igazán bírta sokáig, és igazából nehéz megfogalmazni, de mintha nem érezte volna a ritmust... próbált tologatni, de nem szabályosan, hanem igy keszekusza volt de mind1, utána belejött pár alkalom után,és olyan volt vele a szex mint még soha senkivel.:D
2011. aug. 2. 03:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy sokat verted? Én egyszer egy nap 17x kivertem (számoltam), és utána úgy fájt a faszom mint még soha. Korábban volt ez? Mert akkor orvoshoz kéne menned.
2011. aug. 2. 04:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!