Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen érzés az anál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

RaksashaGirl kérdése:

Milyen érzés az anál?

Figyelt kérdés
Mindenki véleményét várom aki kipróbálta! :)
2011. aug. 2. 02:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
olyan mintha fejbe vágnának egy gumibottal és utána harisnyát huznának a fejedre. mindenképp probáld ki, tetszeni fog ;)
2011. aug. 2. 02:04
 2/16 anonim ***** válasza:
melyik félnek? :D
2011. aug. 2. 02:06
 3/16 A kérdező kommentje:
Most komolyan na.. Nem óhajtom kipróbálni xD U-N-D-O-R-Í-T-Ó!!! Csak érdekel a dolog.. Hogy a válaszolók közül többen vannak-e akik élvezték, mert nekem azt mondták hogy a nagyobb rész nem élvezi egyáltalán, sőt..
2011. aug. 2. 02:06
 4/16 A kérdező kommentje:
Lány :) Ez kimaradt bocsi :D
2011. aug. 2. 02:07
 5/16 anonim ***** válasza:
Olyan érzés gondolom mikor kulázol, csak visszafelé. :D
2011. aug. 2. 02:12
 6/16 A kérdező kommentje:
Én is iylesmiben gondolkodtam.. Cska nem visszafelé, hanem mintha "jojóznál" a sz@rral.. Beteg vagyok, tudom, ez van, de nekem akkor is ez jött le :A
2011. aug. 2. 02:13
 7/16 anonim ***** válasza:

én arra lennék kíváncsi,hogy egy nő mit élvez benne.Én már azt is utáltam ha kiskoromba hőmérőzték a fenekem:D

Van ott olyan pont amit lehet izgatni?

2011. aug. 2. 02:14
 8/16 anonim ***** válasza:
nyomj fel valamit segglukadba és megkapod kérdésedre válaszod amugy meg a segget nem azért teremtette szervezetünk ugyhogy örlök is ha fáj azoknakakik a seggükbe nyomkodnak valamit legyenis aranyerük vagyisinkább ne még meggazdagodnának:P
2011. aug. 2. 02:15
 9/16 anonim ***** válasza:

ma 02:14

Férfiaknak van ott a G-pont, így talán még a férfiaknak élvezetesebb.

2011. aug. 2. 02:19
 10/16 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer újjal próbáltam az exemmel, na de azóta sem, nagyon gáz volt. Neki pl én csináltam és csuklóig benyelte a kezem. Szal kinek a pap, kinek a papné...
2011. aug. 2. 02:57
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!