Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexéhes vagyok? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Én egy 22 éves nő vagyok és sajnos 15 éves korom ota kívánom a szexet de annyira hogy 4-5 menet és orgazmus után is hiányom van csak akkor nem hiányzik ha már fáj. A völegényem már sajnálom mert látom rajta hogy már nem bírja pedig azt mondta az elején hogy ez nagyon jo. Mit tegyek? Pszichologushoz menjek vagy mi?2011. aug. 1. 23:39
3/19 anonim válasza:
Aztak*rva!!!!! Azt hittem hogy ez csak legenda!!! hátlétezik...
4/19 A kérdező kommentje:
Igen hallottam már ilyeneket de nagyon bunkok vagytok de tényleg mit csináljak?
2011. aug. 1. 23:42
5/19 anonim válasza:
Mit csinálj? Gyere el hozzám biztos h egy darabig nem akarsz majd szexelni:)
6/19 anonim válasza:
Hát lehet orvosi eset vagy... Nimfománia...
7/19 A kérdező kommentje:
Aki azt írta hogy menjek hozzá és biztos nem akarok utána szexelni annak üzenem hogy már sokan mondták ezt és te is csak egy nagyszáju puding lehetsz már bocs
2011. aug. 1. 23:51
8/19 anonim válasza:
szexéhes vagy..utcasarokra veled
9/19 anonim válasza:
Nagyszájú puding?!Nemhinném cica már bocs:)
10/19 anonim válasza:
19 éves szűz fiú vagyok tehetnél értem 1 s mást.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!