Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Felizgat, ha egy fiun...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Felizgat, ha egy fiun tanga van?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 22:20
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
17%
hát eléggé nem.
2011. aug. 1. 22:32
 12/25 anonim ***** válasza:
0%

Nőies és vicces pasin,nekem röhögnöm kell ha neten látok ilyesmit.

De van jó hírem a számodra,barátnőm egy ilyet vett a pasijának akinek irtó szőrös a feneke és Ő izgatónak találja:D

Tehát akad olyan akinek bejön.

2011. aug. 1. 22:33
 13/25 A kérdező kommentje:

Kösz a normális válaszokat!

Gondoltam meglepem egy ilyesmivel a babámat,egyre több helyen látok ilyet.Mintha kezdene divatba jönni. :D

2011. aug. 1. 22:39
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Szóval te akarod bebuzýtani. Kellene még egy rózsaszyn póló és egy girly jeans is hozzá (olyan csajosan szűk).
2011. aug. 1. 23:59
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
NEM
2011. aug. 2. 06:21
 16/25 anonim ***** válasza:
82%

Az én barátnőmnek tetszik.

Ő beszélt rá annak idején, hogy legalább néha hordjak tangát. Elsőre szokatlan volt, de néhány alkalom után megszoktam, megszerettem, mert nagyon kényelmes. Ma már csak azt hordok. Számomra sokkal kényelmesebb a tanga, főleg a szűk farmer alatt, mint bármely más alsó.

Jó minőségű, pamutos de sztreccses hétköznapi férfi tangákat pl. a Lemila fehérneműboltban lehet kapni 500Ft körül. Mi itt szoktuk venni.

1042 Budapest, Árpád út 91.

27F

2011. aug. 2. 09:21
 17/25 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem egy szép izmos férfin nagyon jól tud kinézni a bőrtanga :)

például egy ilyen :P [link]

2011. aug. 24. 22:00
 18/25 anonim válasza:
82%
Ez engem egy kicsit idegesít: ha fiúk hordanak FÉRFI tangát, akkor a nők leb*zizzák őket, meg persze a legtöbb férfi (még én is) ezt gondolnám/mondanám. Ha viszont egy nőn van pl.: láttam ilyen focimezt, vagy ilyen férfias dolog, akkor az szexy. Mondjuk én kipróbálnák egy tangát (természetesen férfit), csak idegesít, hogy valahogy az "átmenet" lehet a nők részéről: hordanak néha férfi ruhát (mondjuk nem az utcán), vagy játszanak ilyen videójátékokkal akkor az szexy, ha meg férfiak csinálnak valami nőies dolgot (még ha nem is b*zik), akkor (köztük én is) b*zinak mondanám őket... 23/f
2011. aug. 28. 18:17
 19/25 anonim ***** válasza:
86%

Kedves utolsó!

Vegyél magadnak próbaképpen egy férfi tangát, próbáld fel, és szerintem megszereted. :) Először furcsa érzés lesz, de 3-4 nap alatt megszokod. Utána a hagyományos alsó lesz majd furcsa. Főleg ilyen meleg időben tud áldás lenni, mert szellőzik mindened.

Engem barátnőm beszélt rá, és nem bántam meg, több mint egy éve csak tangát hordok. Először nekem is ez a bu-zis dolog jutott eszembe, de nem foglalkoztam vele. A tanga sokkal kényelmesebb annál, hogy ilyen hülyeség miatt ne azt hordjam.

Nekem ma már a normál alsó érzése a furcsa, és a tanga érzése a természetes. Illetve a nem érzése, mert hogy olyan, mintha nem is lenne rajtam semmi. Pedig első nap, amikor először kipróbáltam, elképzelhetetlennek tűnt, hogy meg lehet szokni, meg tudnék e vele barátkozni. É mégis sikerült, mert másnap már nem volt rossz, és 3-4nap után már kimondottan kényelmes volt. Én lepődtem meg rajta a legjobban. Szóval tojok rá, ki mit gondol, én ezt szeretem, mert ez a kényelmes. :)

27F

2011. aug. 29. 12:10
 20/25 anonim ***** válasza:
85%

Végre egy heteró fiú aki nem fél tangát hordani!!! :D

Egyébként szerintem sokkal szexibb mint bármelyik boxer, vagy fecske.

25/L

2011. aug. 29. 12:25
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!