Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok mennyi az a pénisz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mennyi az a pénisz méret ami alatt már nem feküdnétek le 1 pasival?

Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 20:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:
rendben
2011. aug. 2. 00:06
 22/66 A kérdező kommentje:
77%-os hány éves vagy?
2011. aug. 2. 00:07
 23/66 anonim ***** válasza:
38%

Értsd meg, hogy nekünk nőknek is fontos a méret, a látvány, a tudat, hogy egy potens férfi tesz magáévá, ez olyan, mint amikor ti fiúk azt szeretitek, akinek kerek, feszes a feneke, mellei, jó szűk és izmos a puncija. Mindkét nemnek vannak igényei, és ezeket össze kell egyeztetni.

Volt nekem már kis péniszű partnerem, azt hittem, hogy a humora, az intelligenciája majd átlendít a szexen, de sajnos akármennyire is értékeltem mint embert, meg ügyes is volt az ágyban, a péniszméretet nem lehet technikával helyettesíteni. Sokan mondják, hogy lehet, de ez sajnos kegyes hazugság.

Én az intelligens, jó humorú, gáláns, figyelmes, szexi, izmos férfiakat szeretem, akiknek még nagy pénisze is van.

Ugyanakkor egy nagy farokra nem buknék, ha bunkó férfi lenne hozzánőve :) De egy kis farokra sem, ha egy szuper intelligens srácé lenne. Nekem ez mind együtt teszi ki a férfit.

2011. aug. 2. 00:11
 24/66 A kérdező kommentje:

értem én amit írsz.

csak arra lennék még kiv hogy hány éves vagy.

2011. aug. 2. 00:15
 25/66 anonim ***** válasza:
64%
21 múltam
2011. aug. 2. 00:19
 26/66 A kérdező kommentje:

értem...

köszi a válaszodat. :)

2011. aug. 2. 00:21
 27/66 anonim ***** válasza:

77%-os: azt megkerdezhetem, hogy amikor kis peniszu baratod volt es nem mukodott a szex, akkor elmondtad neki, hogy amiatt szakitasz vele, mert nem felel meg neked a merete?

Arra is kivancsi vagyok, hogy ha halalosan beleszeretsz egy ferfiba, de kesobb kiderul, hogy kicsi a merete, rogton kiabrandulsz belole es elmulik minden erzelem, aztan azonnal tovabballsz...

2011. aug. 2. 00:23
 28/66 anonim ***** válasza:
40%

A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.

Én meg arra, hogy mi jogon "kicsi"-zed le az európai átlagot... Az egy dolog, hogy neked nagy kell, de a 13 cm az bőven átlagba esik, és szerintem a kérdezőt igen rosszul érintette, hogy kicsinek mondod. Engem is, pedig nekem 15 cm...

Nem megbántani akarlak, csak használd helyesen a szavakat. :)

2011. aug. 2. 00:32
 29/66 anonim ***** válasza:
49%

A halálosan beleszerelmesedéshez azért nekem idő kell és jó szex is :)

A kispéniszűbe nem voltam halálosan szerelmes, de mint embert nagyon becsültem, mert intelligens, humoros, jóképű volt.

Én őszintén elmondtam, hogy mik az igényeim, ő meg mondta, hogy ne aggódjak, a technikájával nem is fogom észrevenni, hogy nem 20 centis a pénisze, már más nőket is kielégített így és mind dicsérték. Aztán próbálkoztunk, és nekem nem mondom, hogy rossz volt, de nem volt az a fantasztikus, amihez szoktam. Ilyenekben nem szeretek kompromisszumot kötni. És nem csak ezért lett vége, hanem azért is, mert más céljaink voltak, másfelé kanyarodott az életünk. De tudom, hogy előbb utóbb vége lett volna, mert megutálom. Nem csaltam volna meg, inkább szakítok vele és hagyom, hogy találjon egy olyan nőt, akit tényleg ki tud elégíteni, vagy akinek nem olyan fontos a jó szex.

Én értékelem az igyekezetet, meg a jó technikát, ötletességet az ágyban, de ez a péniszméret olyan nekem, mint a testmagasság másoknál. Nekem nem elég a kicsi és nem tudom elfogadni, hogy ha valaki ígérgeti, hogy majd megnöveszti, meg majd igyekezni fog, mert tudom, hogy közben mással meg tökéletes lenne az együttlét minden erőlködés nélkül is.

2011. aug. 2. 00:34
 30/66 anonim ***** válasza:
45%
00:32 Ezzel az így európai meg amúgy európai átlagdumával csak ti férfiak hitegetitek magatokat, a gyakorlatban szerencsére nem 13, meg 15 cm az átlag, hanem jóval nagyobb.
2011. aug. 2. 00:38
1 2 3 4 5 6 7

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!