Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szopás után smárolni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szopás után smárolni?

Figyelt kérdés
nem rossz a pasinak, ha a farkát nyalogató száj lesmárolja?:/
2011. aug. 1. 20:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nem mindegy az neked?:D ha pasi hagyja akkor gondolom nem rossz neki...
2011. aug. 1. 20:03
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem egy ilyen kérdés van már itt...Használd a keresőt.

A kérdésedre válaszolok azért. Szerintem nincs benne semmi extra. Ha én elvárom tőle, hogy leszopjon, akkor utána gondolom ő is elvárna egy csókot. Nekem semmi ellenvetésem. Saját testem amúgy is. És tudom, hogy hanyagolom elmagamat.

2011. aug. 1. 20:04
 3/11 anonim ***** válasza:

olyan mint smárolás után szopni:D

zsirosfütyi

2011. aug. 1. 20:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Tudom ,hogy nem hanyaglom el magamat* :D
2011. aug. 1. 20:05
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Miért lenne rossz?? Én sem fintorgok,ha nyalás után akar smárolni velem a pasim. Örömet okozok neki,még szép h utána jár egy csók, fordított esetben ugyanígy:) Nem hinném h rossz lenne,nálunk van h a pasim húz magához h most már szeretne egy csókot:)
2011. aug. 1. 20:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Képzeld, mi 69 után szoktunk csókolózni és még mindig élünk :-) Nincs ebben semmi.
2011. aug. 1. 20:16
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha már a lány lesz.pja akkor szerintem elég gáz lenne ha fintorogva eltolná magától a barátnőjét aki meg akarja csókolni...:/
2011. aug. 1. 20:20
 8/11 anonim ***** válasza:

Hát ha a barátod bármikor az életben tud úgy nézni rád, mint "egy farkát nyalogató szájra", akkor az minden, csak nem igaz szerelem. Az én barátomnak nincs vele baja semmi, csak az ondóját nem szeretné a szájában tudni, de épp ezért, meg tiszteletből sem hagyja soha, hogy a számba menjen.

Én is csókolózok vele, miután nyal. Szeretem, és felnőttnek érzem magam.

19/l

2011. aug. 1. 20:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő..
2011. aug. 1. 20:47
 10/11 dsRoland ***** válasza:

Az aszzony pont ugyan ezt csinálja , fölmászik és smacizik . mindegy hogy éppen volt-e vagy nem.

Igazat megvalva kicsit undinak tartom , de nemveszem el a varázst . de ott jár a fejembe hogy ( leszoptam magam ). De ha 1 órát vagyok lent és már a comba rázkódik aztán csocsomom meg azt mindketten szeretjük.

2011. aug. 1. 20:51
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!