Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Milyen megnevezését szeretitek a punci (? ) nak?
Figyelt kérdés
A punci túl gyerekes a pina túl durva? Mit szerettek, ha a pasitok hogy hívja? (szex közben, meg egyénként)2011. aug. 1. 19:41
1/16 anonim válasza:
Az én barátnőm puncinak vagy nuninak hívja :D
4/16 anonim válasza:
cicus, nuni, punci, meg mikor mi jut eszébe, de pl mikor buli után most szombaton hajnalban hazamentünk csak annyit tudott mondani h: "héééé mielőtt lukat húzol a farkamra gyorsan pinázd össze a számat"
gondolhatod mekkorát néztem :)
7/16 anonim válasza:
kozák kucsma :DDD
am én a fszom jumurdzsáknak hívom mert ez is az is egyszemű XD
9/16 anonim válasza:
a punci teljesen jó
szerintem nem gyerekes,hanem aranyos..inkább mint a pina
10/16 anonim válasza:
nuni, nuncus, nuncus-puncus, csúnya (bár nem az)-ezeket én szoktam
punci, puncika, nuni-ezeket a barátom
és a pasitokét h nevezitek?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!