Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajszikababy kérdése:
Szerintetek gáz ha egy pasi kivetetné a lengöbordáit h leszophassa magát?
Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne hogy gáz-e vagy sem ha ezt egy pasi megcsinálja !2011. aug. 1. 15:58
1/31 anonim válasza:
áááh. neeem. nem gáz. ez egy tök természetes dolog....
amúgy ja, elég gáz és szánalmas is.
3/31 anonim válasza:
Hát az oldalbordánkat már úgyis odaadtuk... :D
De szerintem gáz...
4/31 anonim válasza:
Nem gáz. Sőt! A műtét után el lehet kérni a bordákat dokitól, mert f@sza húslevest lehet belőle főzni a búza haveroknak.
7/31 anonim válasza:
Gáz !!! nem igaz hogy nem találsz senkit! o.O
8/31 A kérdező kommentje:
16:03-as ez kurwa nagy volt :"D finom is lenne :D ilyesmit, én is cinkesnek tartom amúgy de hallottam ilyenről és nagyon kiváncsi vagyok rá milyen :P
2011. aug. 1. 16:08
9/31 A kérdező kommentje:
Lehet hogy találnék de kiváncsi vagyok hogy magamnak is élvezetes lenne -e :P próbáltam már elérni de sehogy nem megy :S
2011. aug. 1. 16:09
10/31 anonim válasza:
Meg az is gáz, hogy "Csajszikababy" néven regisztrál fel egy fiú...
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!