Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valami köze a kettőnek?
Figyelt kérdés
Barátnőmmel már nem először szexszeltünk de még mindíg fáj neki én pedíg mindíg elmegyek hamar lehet ebbe valami összefüggés? ő a második barátnőm akivel szexelünk is és az előtte lévővel nem volt ilyen probléma2011. aug. 1. 15:00
1/4 anonim válasza:
Lehet hogy nagy neki a farkad de ne csináljátok ugy hogy fel emeled a lábait a nyakadba mert eléred még jobban a méhét és ezzel vigyázzatok mert ez méhnyakrákot is okozhat
2/4 anonim válasza:
Előző, a méhnyakrákot a HPV vírus néhány alfaja okozza, ne terjessz hülyeségeket, kérlek...
Kérdezőnek: fájhat attól, hogy még nincs hozzászokva (néhányszor szexelt csak), túl kevés előjáték miatt, attól, hogy túl száraz, attól, hogy durván csinálod, attól, hogy valami gyulladása van, szóval sok oka lehet. Az viszont nem lehet ok, hogy te mikor mész el.
3/4 anonim válasza:
Nekem is szokott fájni bizonyos pózokban, ha tövig bent van a párom. Van olyan, hogy hosszabb a pénisz, mint a nő hüvelye. Ki kell tapasztalni és úgy kell csinálni, ahogy mindkettőtöknek élvezetes. A menstruáció alatt és előtt lentebb van a méh, ilyenkor is lehet fájdalmas a szex a lány számára.
4/4 anonim válasza:
Persze a HPV virus is okozza de az is ha a méhnyakszáj sokat van izgatva érintkezve a pénisszel nekem ne okoskodj mert ezt egy orvos is mondta nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!