Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit szólnátok, ha egy nem szép, de nem is ronda (átlagos) lány csak úgy megcsókolna hirtelen? :D

Figyelt kérdés
Ezen már annyit gondolkoztam.. hogy vajon ilyen helyzetbe mit reagálhat egy srác?
2011. aug. 1. 14:47
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Én pesten sétáltam a buszmegállóhoz (17óra körül) tavaly ősszel, és a pirosnál megálltam, és 2 csaj átfutott az egyik átölelt és adott egy puszit, aztán futottak tovább (sztem szívatták egymást, v ilyesmi, nem tudom) de egy kicsit ledermedtem. :D

Ammúgy ha épp nincs barátnőm tetszene. :)

17/F

2011. aug. 1. 17:54
 22/27 A kérdező kommentje:
Hm, ez nem hangzik rosszul. Majd egyszer lehet kipróbálom egy ismeretlennel..:D És milyen érzés volt? Mit éreztél?:D:D
2011. aug. 1. 18:02
 23/27 anonim ***** válasza:
59%

"Örülnék neki, mert nagyon hiányzik már..... majdnem 2 éve szingli vagyok :(

16/F"

Ó 14 évesen milyen kapcsolatod volt neked, hülye gyerek?

Hogy a kérdésre is válaszoljak. Gondolom jó érzés lenne és talán benne lenne némi alkalmi szexben is. Ha pedig csak szórakozna, akkor egy felelőtlen kis ribancnak tartanám és elküldeném a p.csába, ki tudja, hogy öt perccel korábban kit szopott le éppen.

2011. aug. 1. 21:34
 24/27 anonim ***** válasza:
hát én örülnék :) 20f
2012. jún. 16. 12:32
 25/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudom régen volt ez a topik, de inditasz még ilyen akciókat?

Vagy forditva hogyan érdeznéd magad? Ehhez persze tudnom kell hogyan nézel ki, és hol vagy, stb.. :) Irj privátot! :)

2013. aug. 13. 16:27
 26/27 anonim válasza:
Nem tudom...szerintem vagy visszacsókolnék vagy csak élvezném vaaagy otthagynám... am ha tudsz akkor küldj képet privátba :)
2013. okt. 2. 15:26
 27/27 anonim ***** válasza:
Attól függ mit ettem előtte, ha olyat akkor izgalmamban be is szarnék
2019. aug. 12. 02:05
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!