Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti átlagosan mennyi idő alatt értek el a csúcsra?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 14:42
1/13 anonim válasza:
pár óra, vagy pár nap. attól függ h mennyire sziklás a hegység, meg hogy milyenek az időjárási viszonyok.
2/13 anonim válasza:
gondoltam, hogy lesz egy idióta, aki direkt máshogy értelmezi. Ez már annyira szánalom ezen az oldalon, hogy immunis az ember rá!!!
3/13 anonim válasza:
kedves utolsó, te sem a kérdésre válaszoltál :)
5/13 anonim válasza:
sok mindentől függ... hogy mennyire vagyok felizgulva, hogy csináljuk stb... van, hogy 5-6 perc alatt, de van, hogy nincs is (bár szerencsére ez elég ritkán fordul elő:D)
6/13 A kérdező kommentje:
Én is lány vagyok, csak érdekel, hogy más hogy van ezzel.
2011. aug. 1. 14:53
7/13 anonim válasza:
Nalam az attolo fugg, hogy eppen masztizok vagy a paommal vagyok. Ha masztizok hamarabb elmenyek, ha a parommal vagyok akkor ra is figyelek stb. Kb 3 perc ha oralisan kenyeztet, ha pedig szeretkezunk ugy 5-6 perc. De helyzetfuggo.:)
8/13 anonim válasza:
14:51!
Te tudod miért van mindig egy ilyen idióta?
Mert már arra is immúnisak lettek egyesek ,hogy láthatóan,érezhetően poénból tesznek fel mindenféle kérdéseket egyesek,ami esetleg nem is érdekli őket.
9/13 ***verus*** válasza:
Attól függ nekem mióta nem voltam a párommal. Volt olyan hogy az első 5 percben elmentem és utánna is még pászor, persze ez nem mindig fordul elő, de van olyan hogy lefekszünk a barátommal napi 3x és mondjuk az utolsó szeretkezésüknél van orgazmusom.
10/13 anonim válasza:
Abszolút változó. (Ha kíváncsi vagy a véleményemre)
Mivel a nőknél ez kedv és ráhangolódás kérdése, a pasiknál meg abszolút "gomb" kérdése. (Benyomod, és mehet a menet: D)
Én a párommal előtte 10-15 percig csókolózunk, gyengéden, lazán, utána orálisan kényeztetem, de nem sokat, pár percet, és utána kezdünk bele, és már csókolózás közben is elég nedves leszek.
De póz, és kedv függő. Na meg a pasitól is függ, milyen méllyen, milyen tempóban csinálja. Nekem eddig a lovagló vált be a legjobban. Olyan 11 perc körüli az orgazmus.
L/17 :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!