Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy akkor élvezek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy akkor élvezek el amikro a párom kihúzza?

Figyelt kérdés

Mármint a péniszét.Úgy érzem, hogy amikor bennem van akkor csak jó és egyre jobb,de amikor kihúzza akkor törik ki belőlem az a remegős érzés(mi megszakításosan védekezeünk, szóval ilyenkor azért húzza ki mert 1-2 msp és elélvez).Vagy lehet ez nem is orgazmus én meg azt gondolom , hogy az.?De akkor is jó érzés olyankor.

Normális válaszokat várok.

2011. aug. 1. 14:08
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem, csak öröm, örülsz hogy végre vége !
2011. aug. 1. 14:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet.
2011. aug. 1. 14:13
 3/9 anonim válasza:
Próbálkozzatok azzal, hogy "ki-be rakosgatja" és figyeld magadon a hatását. Ebből majd talán rájössz. Neki sem lesz kellemetlen érzés, úgyhogy simán megkérheted ilyesmire.
2011. aug. 1. 14:14
 4/9 anonim ***** válasza:

Lehet, miért ne lehetne? Amúgy azt mondják, hogy ha nem tudod, hogy volt-e már orgazmusod, akkor még nem volt. :) Egyedül, vagy máshogy (pl. orál, ujjazás) sikerült már?

Nem volt kérdés, csak szólok, hogy a megszakítással "védekezés" mellett átlagosan egy éven belül bekövetkezik a nemkívánt terhesség.

26/N

5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább azzal áll kapcsolatban, hogy a pasid épp elmegy! Barátnőm legalábbis azonnal az orgazmus szélére kerül, amikor én benne készülök elmenni, és volt már olyan, hogy kihőúztam és ő is elment...
 6/9 A kérdező kommentje:

szoktuk úgy csinálni, hogy ki-be húzza és azon tudom, h. az jó,de nem érzem azt a "bumm" érzést.Sőt nem mindig van ez,mert van amikor tudom, h. részemről nincs még befejezve.(nem izgultam fel eléggé vagy még nagyon kívánom,de nem történt olyan érzés mint amikor"elélvezek"

MÖnkielégíteni nem tudok sajnos,mert nem izgulok fel magamra(bár játékszerrel nem próbáltam még),persze ujjazással és orálisan is volt már orgazmusom(gondolom h. az mert azért teljesen más érzés mint egy szimpla "fel vagyok izgulva..."

CSak furcsálom, h. többnyire akkor érzem amikor ő is elélvezne és kihúzza mint amikor bennem van(persze ilyen is vande ez a ritkább).Olyan mintha amikro bennem van csak fokozza a vágyat,de amikor kihúzza akkor "robbanok szét"

Bocsi a hasonlatokért,de nem tudom másként leírni.

2011. aug. 1. 14:22
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
neked még nem volt orgazmusod...sehogyse
2011. aug. 1. 15:10
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen NEM vagy érett a szexhez....
2011. aug. 1. 15:15
 9/9 A kérdező kommentje:

27 évesen azért legyek már érett a szexhez

Honna gondoljátok, hogy nem volt még orgazmusom, azért a jelek azt mutatják és egyértelmű, hogy egy klitoriszos orgazmus más mint egy hüvelyi.Tény hogy G pontos még nem volt. És van hogy erősebb és van hogy gyengébben érzem.De amikor nagyon intenzív az orgazmus azt nem szeretem mert "rohamom" lesz tőle,de ez ritka.

Visszatérve a megszíktásosra, mi évek óta így csináljuk és semmi baj nem ütött még be,de ha "becsúszna" egy gyereke akkor sem lenne semmi, megbeszéltük, hogy vállaljuk ezt a kockázatot és megtartanánk.

2011. aug. 2. 07:40

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!