Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesen meddig lehet sexelni?
Szóval terhesen meddig lehet szexelni?
Nem vagyok az, csak érdekel, tervbe van.. :)
A másik, hogy kicsit bizarr ha beleélvez a srác, de akkor óvszerrel kéne? Az meg megint csak fura.. Ilyenkor könnyebb elkapni valamit? (pl gombás fertőzésre gondolok, vagy ilyesmire).
Gondolom terhesen jóval kevesebb az sex. Ilyenkor nem távolodnak el a párok egymástól?
Szerintem ezt a nőgyógyász mondja meg, hogy meddig "szabad" szexelni olyankor, az utolsó 1-2 hónapban már biztos nem ajánlott. A többi kérdésre is nőgyógyász tud biztos választ adni. Akik emiatt eltávolodnak egymástól, azok nem is szerették igazán egymást... Hallani persze sok olyat, hogy a férj otthagyja a kismama feleséget, vagy a szülés után hagyja ott a pici babával- ezek mind gyáva férgek, akik már azelőtt se szerették igazán a párjukat, hogy megfogant volna a gyerek. Ott már azelőtt is a szex volt a domináns a kapcsolatban, ami már régen rossz, ha komoly kapcsolatról van szó...
Egy igazi férfi ilyenkor mindent megtesz a párjáért, és még jobban szereti, mint előtte- hiszen a gyermekét hordja a szíve alatt...
hát igen az oké, hogy nem kerül a babához, csak nekem fura..
a higiénia az alap igen, csak hogy terhesen nincs nagyobb kockázata?
Ha nem vagy veszélyeztetett terhes lehet szex, amennyit csak akarsz....
Általában a 36. hétig.
Köszönöm a válaszokat!
És ilyenkor a nőnek másabb a sex?
Ameddig meg nem születik a baba. :) Komolyan: mi az utolsó nap is sexeltünk ,mondta a doki hogy csak bátran. Ilyenkor nem kell se gumi se semmi. Nem több a fertőzés veszélye.
Mondják, hogy első harmadban bármilyen póz, a másodikban kutyus póz, a harmadikban farkas póz (Ül a lyuk mellett és vonyít) de ez hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!