Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zsibbaszt a sperma. Téged is?
Figyelt kérdés
2 pasimnál is előfordult már, hogy véletlenül a számba ment, és és tök sok időre lezsibbasztotta a nyelvem. Vélemény?2011. aug. 1. 12:15
11/20 anonim válasza:
Jót röhögtem a vitán:D
a kérdésre vissza térve
az én barátnőm is azt mondta h zsibbaszt azért nem szereti szóval biztos van benne valami
12/20 anonim válasza:
12:53 Nem hagyott ott semmilyen pasi, csak szeretem a szexet és ehhez nem kell párkapcsolat;) De pattogjál csak, annál inkább süllyedsz még mélyebbre, már így is rajtd röhögötk fél órája xD
13/20 anonim válasza:
Én még nem hallottam ilyenről, hogy valakit zsibbasztana a sperma.:)
A kommentvita női főszereplőjének mondanám, hogy a 10-ből 9 férfi imádja, ha beleélvezhet a nő szájába. Ez tény.
14/20 anonim válasza:
az elöttem szólónak szerintem az a "nő" 12-14 éves úgyhogy a nő erős túlzás
16/20 anonim válasza:
Már 18 is elmúltam rég, úgyhogy buktad haver. Másba már nem tudsz belekötni? ;)
17/20 anonim válasza:
Kérd meg a fogorvosod, hogy kezelés előtt lőjön a szádba. Nem fog semmit kérni a kezelés előtt.
18/20 anonim válasza:
józsibácsi80 hozta a formáját, mint mindíg.
19/20 anonim válasza:
nem a sperma zsibbasztott le téged, hanem egy elektromos angolna, amit a villanyszerelő haverod a gatyájában tart :D
20/20 A kérdező kommentje:
Hát ezt végig röhögtem. :D
Am felesleges ezen vitáznotok, kinek a pap, kinek a papné. Szerintem mindenkinél lehet találni valamit, amit már nem vállal be, szóval meddő vita :) :)
Hát válasz azt nem kaptam, de kösz :D
2011. aug. 7. 14:08
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!