Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy válaszban olvastam, h az ananász illetve az ananász leve, megédesíti a férfiak spermáját! Ez igaz?
Figyelt kérdés
2011. aug. 1. 11:43
2/11 anonim válasza:
ha megeszi vagy ha belefacsarja?
3/11 A kérdező kommentje:
Hupsz kimaradt ha MEGESZI!:)
2011. aug. 1. 11:46
4/11 anonim válasza:
Igaz, de az a baj hogy mindenki az ananászt mondja, és már rohadtul közhelyes. Más gyümölcsökkel is próbáld ki XD
5/11 anonim válasza:
szerintem nem mert ha ugy vesszük a spermaképződésed és képzőszerveid magasról leszarják mit eszel nekik csak az számit hogy legyen a vitamin fehérjék tápanyagokstb... most attól hogy ananászt falsz és valamiből több jutott be a szervezetedbe attól még nehogy azthidd hogy akkor a szrvezed másképpen fogja termelni a spermádat alapból gondolj már bele ha hust eszek sokat akkor miért nem lesz husizű? vagyis olyanról nem hallotam meg pizzásról sem ami fölösjut a szervezetbe azt elraktárodzza vagy kiüriti valamilyen módon a szervezetből szval...bocsi hogy hosszu lett
7/11 anonim válasza:
11.54-esnek nincs igaza. Sör, fokhagyma pl. egyértelműen kellemetlenebbé teszi az ízét.
8/11 anonim válasza:
igaz, az alma is ha elotte megeszik egyet.
9/11 anonim válasza:
én azt vettem észre hogy a pálinkától is édesebb :)
10/11 anonim válasza:
Nem a spermáját, hanem az ondóját, esetleg ejakulátumát (minden, ami a csövön kifért).
A lényeg a (gyümölcs)cukor bevitele, az ananászban ebből rengeteg van, de más gyümölcs is megteszi. Ha pár napig vizen és gyümölcsökön élsz, akkor semmi kellemetlen íze/szaga nem lesz az ondódnak.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!