Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján lehetek biszexuális?
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok eddig és most is kizárólag fiúk vonzottak/vonzanak csak beléjük voltam szerelmes csak ők tetszettek/tetszenek.Azonban ha szexre kerülne a sor akkor lehet h ha egy idősebb/belém nem szerelmes nővel aki nem mondja el senkinek hamarabb bevállalnám a szexet mint egy férfival.De a nők sosem és mostsem tetszettek.Azt még meg kell osztanom h szűz vagyok nem volt még pasim és félek kissé a fiúktól lehet ez ezért is?V lehet pervezség v biszex lennék?Norm. válaszokat szeretnék!2011. aug. 1. 11:40
2/7 anonim válasza:
Nem vagy biszex csak kíváncsi!!! :)))
3/7 anonim válasza:
Meg pedofil sem csak türelmetlen....
Minden lány képzeleg csajokrol ez normális.
Az idősebbet na azt nem értem.
4/7 A kérdező kommentje:
azért idősebb mert az már komoly és biztos nem mondja el.
2011. aug. 1. 11:48
5/7 anonim válasza:
Sok biszex csajjal találkoztam már és smároltam velük, stb... Semmi baj nincs ezzel :)
7/7 anonim válasza:
Szerintem azért "vonzódnál" egy ilyen szituációhoz, mert még nincs tapasztalatod, félsz is kicsit a fiúktól, ahogy írod, egy nő viszont olyan mint te, nem kell szégyenlősség, semmi megfelelési vágy, úgy van összerakva ahogy te, és mivel neki van tapasztalata, idősebb, odafigyelne rád. Szóval szerintem csak a biztonságérzeted miatt gondolsz ilyenekre, de szvsz tuti hogy nem vagy bi.
22/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!